دکتر هانیه ناصری به مناسبت روز ملی زعفران(پنجم آبان) در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به خواص متعدد زعفران، گفت: زعفران علاوه بر عطر و طعمی که به غذا میدهد، ترکیباتی دارد که برای سلامتی افراد و کمک به درمان بسیاری از مشکلات جسمی مفید است.
وی از زعفران به عنوان یک مسکن طبیعی یاد کرد که دارای خاصیت ضد درد و ضد التهاب است و افزود: مصرف زعفران میتواند به درمان گرفتگی عضلات کمک کند.
این دکترای گیاهان دارویی با بیان اینکه زعفران دارای خاصیت پاککنندگی است، خاطرنشان کرد: مصرف زعفران برای پاکسازی کبد، کلیه، مثانه و طحال مفید است.
ناصری از آنتی اکسیدان قابل توجه موجود در زعفران نیز یاد کرد و ادامه داد: از همین رو زعفران نقش بسزایی در احیاء کبد و کمک به درمان کبد چرب دارد.
وی با اشاره به نقش زعفران در بهبود اختلالات روحی، مصرف آن را برای رفع اضطراب، استرس و کمک به اختلالات یادگیری مناسب دانست.
به گفته این محقق و پژوهشگر، مصرف زعفران برای درمان آسم، کمخونی، نارسایی قلبی، بیماریهای مرتبط با تخریب سلولهای عصبی، اختلالت هورمونی و... نیز اثرگذار است.
ناصری از روشهای مصرف زعفران نیز یاد کرد و گفت: علاوه بر اینکه میتوان زعفران را همراه با غذا استفاده کرد، مصرف زعفران به صورت دم کرده یا چای زعفران نیز خواص بسیاری دارد.
وی با اشاره به خاصیت ضد التهابی چای زعفران، تاکید کرد: چای زعفران از مغز در برابر اختلالات شناختی و میگرن حفاظت میکند.
این استاد دانشگاه گفت: چای زعفران به دلیل خاصیت ضد باکتری و ضد ویروسی که دارد برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز مناسب است.
انتهای پیام


نظرات