• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404041811137
  • منبع : معاون اول رییس‌جمهور

نشست هم‌اندیشی ویژه توسعه فناوری‌های پیشرفته

عارف: سرمایه اجتماعی ایجاد شده در جنگ ۱۲ روزه حفظ و تقویت شود

عارف: سرمایه اجتماعی ایجاد شده در جنگ ۱۲ روزه حفظ و تقویت شود

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه دستاوردهای ارزشمند در بخش دفاعی به برکت نشاط و انگیزه جوانان دانشمند و توانمند و با هدایت و برنامه‌ریزی بخش دفاعی به دست آمده است و صنایع موشکی را هم با اتکا به نیروهای داخلی فناوری بومی کردیم، تاکید کرد: باید در سایر بخش‌ها نیز آسیب‌شناسی صورت گیرد چرا که از همه ظرفیت علمی و فناوری کشور استفاده نکرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف در نشست هم‌اندیشی ویژه توسعه فناوری‌های پیشرفته که وزرای صنعت، معدن و تجارت،‌ ارتباطات و فناوری اطلاعات و علوم، تحقیقات و فناوری، رییس سازمان اداری و استخدامی، معاون علمی،‌ فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، با تاکید بر ضرورت ورود بخش خصوصی در توسعه همکاری‌های فناوری‌های هایتک و نوظهور در حوزه دفاعی و امنیتی با سازوکار مشخص گفت: تفاهم و همکاری خوبی بین بخش دفاعی و علمی وجود دارد که باید این همکاری‌های پژوهشی و تحقیقاتی افزایش یابد و اقدمات در این حوزه بر مراکز علمی، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان و بهره‌گیری از پژوهشگران برجسته داخلی تمرکز پیدا کند.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: با اهداف سند چشم‌انداز و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر کسب رتبه اول کشور و دست برتر بین کشورهای منطقه در فناوری‌های نوظهور فاصله داریم که باید با رفع کاستی‌ها راهبرد جایگاه برتر جهانی در فناوری‌ها را پیگیری کنیم تا مصونیت خوبی در این زمینه پیدا کنیم.

وی تاکید کرد: باید در فناوری‌های نوظهور و با رویکردهای علمی‌، اقتصادی و دفاعی جایگاه برتر بدست آوریم که در این راستا گسترش همکاری‌های بخش دفاعی و دانشگاهی حائز اهمیت اساسی است.

عارف با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران پیروز جبهه جنگ ۱۲ روزه بود، گفت: در برخی صحنه‌ها همانند جبهه اجتماعی و حضور مردم پیروزی صد در صدی داشتیم و مردم عملکرد بی‌نظیری از خود باقی گذاشتند که در تاریخ ثبت و ضبط می‌شود و باید این سرمایه ارزشمند را حفظ و تقویت کنیم.

همچنین اعضای حاضر در این جلسه در خصوص راهکارهای توسعه و کاربرد فناوری های پیشرفته و نوظهور در بخش‌های مختلف کشور با تکیه بر توان داخلی و بومی در راستای مصونیت‌زدایی کشور در مقابله با تهدیدات خارجی بحث و تبادل نظر کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha