• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404042112427
  • خبرنگار : 71951

پیشوا پیشگام در خدمت‌رسانی به زائران اربعین شد

پیشوا پیشگام در خدمت‌رسانی به زائران اربعین شد

ایسنا/تهران امام جماعت مسجد جامع حضرت امام خمینی(ره) پیشوا با اشاره به آغاز صدور گذرنامه زیارتی در این مسجد گفت: پیشوا تنها شهرستان خارج از تهران است که این طرح در آن اجرا می‌شود.

در آستانه اربعین حسینی، میلیون‌ها نفر از مشتاقان حضرت سیدالشهدا(ع) خود را برای حضور در بزرگترین اجتماع مؤمنان جهان آماده می‌کنند. در این میان، تسهیل صدور گذرنامه زیارتی به‌ویژه برای مردم مناطق دورتر از پایتخت، گامی ارزشمند در مسیر خدمت به زائران است.

حجت‌الاسلام سید سعید یاسینی، امام جماعت مسجد جامع حضرت امام خمینی(ره) شهرستان پیشوا، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: با همکاری اداره کل گذرنامه استان تهران روز جمعه ۲۰ تیر نماینده این اداره کل در مسجد جامع مستقر و مدارک متقاضیان برای صدور گذرنامه زیارتی جمع‌آوری شد. در این روز، حدود ۳۵۰ نفر از مردم شهرستان پیشوا و روستاهای اطراف برای شرکت در زیارت اربعین ثبت‌نام کردند.

وی با بیان اینکه این طرح ابتدا قرار بود تنها در تهران، شمیرانات و ری و در نقاطی مانند امامزاده صالح(ع) و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) اجرا شود، افزود: با پیگیری‌های صورت‌گرفته، پیشوا به‌عنوان تنها شهرستان خارج از تهران در این طرح گنجانده شد که نشان‌دهنده جایگاه مردم این منطقه در خدمت به شعائر حسینی است. 

امام جماعت مسجد جامع پیشوا با اشاره به جایگاه راهپیمایی اربعین گفت: این اجتماع میلیونی امروز فقط یک مناسک عبادی نیست، بلکه پیام ایستادگی ملت‌ها در برابر ظلم و محور وحدت امت اسلامی است. این حرکت به‌روشنی بنیان‌های رژیم صهیونیستی را تهدید می‌کند و نشان می‌دهد ملت‌های مسلمان، مسیر مقاومت را آگاهانه انتخاب کرده‌اند.

یاسینی همچنین از عدم امکان ثبت‌نام اتباع افغانستانی در این مرحله گفت: برخی از برادران افغانستانی ما نیز برای ثبت‌نام مراجعه کرده بودند، اما بنا به تدابیر اتخاذ شده تنها برای اتباع ایرانی گذرنامه زیارتی صادر می‌شود.

وی گفت: با توجه به استقبال گسترده مردم از طرح صدور گذرنامه زیارتی اربعین، این خدمت هفته آینده نیز در مسجد جامع امام خمینی(ره) شهرستان پیشوا ادامه خواهد داشت. این اقدام با هماهنگی اداره کل گذرنامه، به منظور تسهیل در فرآیند اعزام زائران اربعین حسینی انجام می‌شود.

امام جماعت مسجد جامع، در این‌ باره گفت: بنا به استقبال صورت گرفته، این روند در جمعه آینده نیز انجام می‌شود.

وی افزود: گذرنامه‌ها پس از طی مراحل اداری، ظرف سه تا چهار روز کاری از طریق پست به نشانی متقاضیان ارسال می‌شود و ما همچنان در خدمت عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha