• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404042415288
  • خبرنگار : 50463

مدیر کل تأمین اجتماعی استان خبر داد

رتبه نخست یزد در پوشش بیمه‌ای کشور / ارائه بیش از ۱۲ میلیون خدمت درمانی سرپایی

رتبه نخست یزد در پوشش بیمه‌ای کشور / ارائه بیش از ۱۲ میلیون خدمت درمانی سرپایی

ایسنا/یزد مدیر کل تأمین اجتماعی استان یزد با اشاره به رتبه نخست استان در پوشش بیمه‌ای، گفت: بیش از ۸۵ درصد جمعیت استان معادل یک میلیون و ۱۵۲ هزار نفر تحت پوشش این سازمان هستند.

حسن زارع عصر سه‌شنبه ۲۴ تیر در نشست خبری این سازمان که به مناسبت هفته تأمین اجتماعی برگزار شد، گفت: با توجه به صنعتی بودن یزد، این استان پایین‌ترین آمار بیمه بیکاری کشور را دارد و در سال گذشته تنها دو هزار ۴۲۰ نفر مقرری‌ بگیر بیمه بیکاری در استان بودند.

وی افزود: استان یزد یکی از استان‌های مهاجرپذیر کشور است و حدود ۴۲ درصد بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی استان مهاجرانی از استان‌های کرمان، خراسان و فارس هستند.

زارع با بیان اینکه در استان یزد به ازای هر بازنشسته بیش از چهار بیمه‌پرداز وجود دارد، گفت: این نسبت، نسبت به میانگین کشور بهتر است و نشان‌ دهنده وضعیت اشتغال مناسب در استان است، اما به دلیل اجرای قانون مشاغل سخت و زیان‌آور، نسبت پشتیبانی بیمه‌ای در حال کاهش است؛ بطوری‌که در سال گذشته ۵۴ درصد بازنشستگان استان بر اساس این قانون بازنشسته شدند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان یزد ادامه داد: در سال گذشته ماهانه حدود هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان مستمری پرداخت شده که مجموع آن به ۱۶.۸ هزار میلیارد تومان رسید. این رقم در سال جاری به دو هزار ۱۰۰ میلیارد تومان در ماه افزایش یافته و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری مجموع مستمری‌ها به ۱۰۰ همت برسد.

زارع آمار مستمری‌بگیران استان را ۱۰۳ هزار نفر و بیمه‌شدگان اجباری را ۳۸۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: ۳۰ هزار و ۲۲۰ کارگاه فعال در استان یزد تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند.

وی درباره مطالبات سازمان نیز گفت: مطالبات قطعی تأمین اجتماعی یزد از کارفرمایان  هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و بدهی‌های غیرقطعی در مرحله رسیدگی ۴.۵ همت است.

ارائه بیش از ۱۲ میلیون خدمت درمانی در یزد / رضایت ۸۲ درصدی بیماران از خدمات تأمین اجتماعی

همچنین سید محمدصادق مدرس مدیر درمان تأمین اجتماعی استان یزد نیز در این نشست گفت: خدمات درمانی تأمین اجتماعی در استان در دو بخش درمان مستقیم از طریق بیمارستان شهدای کارگر و کلینیک‌های تخصصی و درمان غیرمستقیم از طریق خرید خدمت از مراکز طرف قرارداد ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه در همه شهرستان‌های استان به غیر از شهرستان‌های زارچ، بهاباد، خاتم و مروست درمانگاه فعال داریم، افزود: یک درمانگاه جدید در شهرستان خاتم نیز در حال ساخت است که بزودی به چرخه خدمات اضافه می‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی یزد گفت: بیش از ۳۰۰ پزشک متخصص، فوق‌تخصص و دندان‌پزشک در مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان فعالیت دارند و حدود یک هزار ۲۰۰ پرسنل درمانی و پشتیبان نیز در این مجموعه‌ها مشغول به خدمتند.

مدرس ثانوی با اشاره به عملکرد بیمارستان شهدای کارگر اظهار کرد: این بیمارستان با ۳۰۸ تخت مصوب و ۲۶۰ تخت فعال، در سال گذشته دو هزار ۴۹۵ بیمار بستری، ۱۷ هزار ۳۸۵ عمل جراحی و بیش از یک میلیون و ۸۰ هزار خدمت سرپایی انجام داده است.

وی همچنین افزود: به دلیل کیفیت خدمات بابا و هزینه های کم و در نتیجه اعتماد مردم مناطق جنوبی کشور، حدود ۴۰ درصد بیماران این بیمارستان غیربومی و از سایر استان‌ها هستند.

وی با اشاره به رضایت‌مندی بیماران، گفت: طبق نظرسنجی‌های وزارت بهداشت و سازمان تأمین اجتماعی و همچنین و فرم‌های ارزیابی تصادفی، بیش از ۸۲ درصد بیماران از خدمات درمانی رضایت داشته‌اند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان در خصوص درمان غیرمستقیم گفت: در سال گذشته، بیش از یک هزار ۵۳۲ مرکز درمانی طرف قرارداد با سازمان در استان فعال بوده‌اند که از این طریق بیش از ۱۲ میلیون خدمت سرپایی و ۱۴۷ هزار بستری انجام شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha