• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۱:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404042515339
  • خبرنگار : 50676

فرماندار مطرح کرد

عقب ماندگی تربت حیدریه در طرح نهضت ملی مسکن

عقب ماندگی تربت حیدریه در طرح نهضت ملی مسکن

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار تربت حیدریه از عقب ماندگی این شهرستان در طرح نهضت ملی مسکن خبر داد.

مجتبی شجاعی شامگاه سه‌شنبه در نشست خبری ضمن تقدیر از نقش بی‌بدیل خبرنگاران در تقویت جبهه اطلاع‌رسانی طی جنگ ۱۲ روزه اخیر، پیروزی ملت ایران را حاصل همبستگی ملی خواند.

وی با اشاره به شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و شهروندان در این جنگ، اهداف رژیم صهیونیستی را «تجزیه کشور و نابودی تمامیت ملی» توصیف کرد که با ایستادگی مردم، ناکام ماند. 

وی در ادامه به راه‌اندازی قرارگاه‌های گوناگون مدیریتی همزمان با آغاز جنگ، در شهرستان تربت‌حیدریه اشاره کرد و افزود: از جمله این قرارگاه‌ها، قرارگاه رسانه با کمک اصحاب رسانه برای بیان روایت دقیق وقایع و مقابله با جنگ روانی دشمن بود.

فرماندار تربت حیدریه خاطرنشان کرد: در این مدت با تشکیل قرارگاه تنظیم بازار بیش از ۱۰۰ تُن کالای احتکاری کشف شد، همچنین توانستیم قیمت‌ها را کنترل و با ایجاد گشت‌های نظارتی روزانه به کنترل بهتر بازار کمک کنیم.

معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت‌حیدریه تأکید کرد: هیچ‌گونه کمبود کالایی در این ایام احساس نشد و مردم بصیر با آگاهی، از خریدهای هیجانی و احتکار خانگی اجتناب کردند.

بحران آب؛ رکورد مصرف، اقدامات فوری، و مشارکت مردمی

شجاعی در ادامه با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی بارندگی‌ها و نزولات جوی در سال آبی جاری و افت سطح منابع آب، بیان کرد: بر این اساس در شهرستان اقدام به راه‌اندازی «رصدخانه آب»کرده‌ایم که با همکاری ارتش جمهوری اسلامی برای جبران کمبود آب شرب، چهار حلقه چاه آب شرب ارتش و همچنین هشت حلقه چاه جدید وارد مدار و موجب رفع بحران آب به ویژه در شهرک ولیعصر و مسکن مهر شد.

وی ضمن تأکید بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب، از شهروندان خواست تا اشتراک‌های غیرمجاز را گزارش دهند و در جلوگیری از هدررفت منابع نقش‌آفرینی کنند.

نهضت ملی مسکن؛ مسیر پرچالش اما امیدوار کننده

فرماندار تربت حیدریه در ادامه از عقب‌ماندگی پنج ساله شهرستان در اجرای نهضت ملی مسکن ابراز تأسف کرد و افزود: گرچه طرح نهضت ملی مسکن در دولت شهید رئیسی آغاز شد و مورد تاکید دولت چهاردهم و ریاست جمهور است اما متاسفانه این طرح عملا تنها ۶ ماه هست که در تربت‌حیدریه آغاز شده است.

وی بیان کرد: از جمله اقداماتی همچون واگذاری ۱۵۰ قطعه برای طرح جوانی جمعیت و ۱۷۸ قطعه برای محرومین توسط بنیاد مسکن احداث خواهد شد، همچنین تأمین اعتبار لازم برای برق و آب‌رسانی، رفع معارضات ستایت ۱۲۵ هکتاری نهضت ملی، پروژه در مسیر سرعت‌بخشی قرار گرفته است.

شجاعی ادامه داد: در راستای افزایش وسعت شهر تربت حیدریه با تصویب الحاق ۱۲۰ هکتار به وسعت شهر، برخی تداخلات ارضی در حوزه شهری و روستایی، مشکلات حاشیه نشینی و.... مرتفع خواهد شد و همچنین پیشنهاداتی در خصوص تخصیص فضاهای فرهنگی، تفریحی و آموزشی به شکل ویژه و پررنگ‌تر به مشاور طرح داده شد که مورد موافقت وزارت مسکن و شهرسازی قرار گرفته است.

شجاعی همچنین از آغاز کلنگ‌زنی احداث مدرسه ۱۲ کلاسه در مسکن مهر، واگذاری ۴۰ هکتار زمین برای احداث پارک علم و فناوری تربت حیدریه، واگذاری ۳۰ هکتار زمین برای احداث ساختمان جدید فرماندهی انتظامی شهرستان تربت‌حیدریه، احداث شعبه دوم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مسکن مهر با کمک خیرین خبر داد.

پیشتازی در انرژی‌های پاک

 معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه در ادامه با اشاره به کمبود ۲۰ هزار مگاوات برق در کشور، از تمرکز دولت بر احداث نیروگاه‌های خورشیدی و استفاده از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر خبر داد و بیان کرد: شهرستان تربت‌حیدریه در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در سطح استان خراسان رضوی پیشتاز است، چراکه حدود سه مگاوات برق تولیدی با استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی احداث شده توسط کشاورزان شهرستان به شبکه برق سراسری متصل شده است، همچنین حدود ۱.۵ مگاوات دیگر نیز در آستانه بهره‌برداری قرار دارد.

شجاعی همچنین به برشمردن دیگر اقدامات شهرستان در حوزه برق پرداخت و اظهار کرد: احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی توسط کمیته امداد و بهزیستی، اصلاح شبکه برق ۳۶ روستا، تعویض ۵۰۰۰ لامپ گازی با ال‌ای‌دی کم‌مصرف در سطح معابر شهر تربت حیدریه، احداث نیروگاه خورشیدی ۴۰ مگاواتی توسط شرکت ملی گاز ایران در جلگه رخ از دیگر اقدامات در این حوزه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه این ظرفیت‌ها با حمایت دولت و سرمایه‌گذاری خصوصی دنبال شده و زیرساخت‌های آن طی سه سال آینده تکمیل خواهد شد.

پروژه‌های بزرگ؛ توسعه صنعتی، فرهنگی و حمل‌ونقل

فرماندار ویژه تربت حیدریه به روند اجرای ۶ پروژه بزرگ این شهرستان اشاره و اظهار کرد: احداث کارخانه فولاد غدیر تربت حیدریه، پتروشیمی اکسیر اطلس، مجتمع فولاد ماهان سپهر البرز، مجتمع هلال احمر، مجمتع بین راهی ملل، کارخانه احیا ریل ایرانیان، ۶ پروژه بزرگ شهرستان هستند.

وی افزود: تجهیزات کارخانه احیا ریل توسط سرمایه‌گذار خریداری شده و تا شهریورماه کارخانه به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید، همچنین پروانه ساخت دو مجتمع ماهان سپهر البرز و هلال احمر(سینما ۲۲ بهمن سابق ) صادر شده است و مجتمع بین راهی ملل نیز مجدد شروع به کار کرده است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه به برخی اقدامات در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز اشاره و تصریح کرد: احداث روکش آسفالت محور تربت‌حیدریه به مشهد، تعریض محور تربت‌حیدریه به گناباد، تعریض محور سرهنگ به حصار یزدان، نصب دوربین‌های نظارتی برای پایش تصویری شهر از جمله اقدامات انجام شده بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha