• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404042515895
  • خبرنگار : 50549

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی:

باید زمینه پرداخت حقوق و مزایا براساس عملکرد فراهم شود

باید زمینه پرداخت حقوق و مزایا براساس عملکرد فراهم شود

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه نظام پرداخت حقوق و مزایای فعلی کشور ظرفیت نقد و بررسی دارد، گفت: باید زمینه‌ پرداخت حقوق و مزایا براساس عملکرد فراهم شود.

حسن پارسی‌پور امروز چهارشنبه ۲۵ تیر، در اولین همایش منطقه‌ای سازمان اداری و استخدامی کشور، اظهار کرد: اصلاح فرآیندهای اداری در راستای افزایش اثربخشی، همچنان موضوع روز کشور است. در این راستا، در استان‌ها نیز بحث‌هایی مطرح می‌شود که جایگاه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها در این مسیر و فرآیند چیست؟ و چگونه می‌توان نقش مؤثرتری ایفا کرد. 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی ادامه داد: سازمان اداری و استخدامی کشور اهداف و استراتژی‌های ملی مهمی دارد. باید دید که در استان‌ها چگونه می‌توانیم در کنار یکدیگر مؤثرتر عمل کنیم تا در آینده نظام اداری دولتی و حاکمیتی چابک‌تر و اثربخش‌تری داشته باشیم.

وی افزود: در این همایش از بدنه کارشناسی، همیاران سازمان و سازمان‌های مدیریت استان‌های خراسان شمالی و جنوبی دعوت شد تا مسائل، مشکلات، چالش‌ها و پیشنهادات در محور بحث‌های نشست قرار گیرد. اصلاح نظام اداری به دنبال ایجاد نظامی چابک‌تر و اثربخش‌تر در کشور است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: موضوع مهم، مسائل درون سازمانی است. باید روابط جاری و پیوندها را به گونه‌ای تنظیم کرد که با حداقل دورکاری و حداکثر اثربخشی، اهداف و استراتژی‌های سازمان اداری کشور در استان‌ها محقق شود. از سوی دیگر، موضوعات بین سازمانی نیز در سطح استان بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه اصلاح نظام اداری به دنبال ایجاد نظامی چابک‌تر و اثربخش‌تر در کشور است، بیان کرد: اثربخشی روابط ساختاری بین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها و سازمان اداری و استخدامی کشور و استراتژی‌های دو سازمان مهم در معاونت‌های ریاست جمهوری مانند سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی، برای جذب، نگهداشت و تربیت بدنه کارشناسی در استان‌ها از محورهایی است که می‌تواند مورد بحث قرار گیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی اظهار کرد: اصلی‌ترین موضوع، اصلاح نظام اداری است. از منظر ضوابط، مقررات، قوانین و آیین‌نامه‌ها کمبودی وجود ندارد اما در صورت نیاز به اصلاحات باید با پیشنهادات کارشناسی ارائه شود. حال این سؤال مطرح است که آیا سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها به سهم خود جایگاه و برنامه مناسبی در نظام اجرایی چابک دولت دارد؟ به نظر می‌رسد در این زمینه ضعف‌هایی وجود دارد که باید پیگیری شود.

پارسی‌پور گفت: در دیدگاه شورای راهبری که متولی اصلاح نظام اداری است، اثربخشی لازم وجود دارد یا خیر؟ درصورتی که پاسخ به این سوال منفی باشد، باید اصلاحات لازم را از چارچوب‌های کاری خود آغاز کنیم.

وی اظهار کرد: یکی از محورهای مهم، وجود برنامه جامع نیروی انسانی در استان‌هاست. برای مثال یک مسئول در استان باید برنامه جامعی از نیروی انسانی استان شامل استراتژی، فرآیند بازنشستگی، استخدام و نگاه راهبردی به تقویت نیروی انسانی را داشته باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی افزود: آمادگی برای تغییر ساختارهای اداری از موضوعات مهم دیگر در این حوزه است. با تصمیمات متعدد و ایجاد بخش‌های جدید در شهرستان‌ها، ساختار تشکیلات اداری دچار ضعف‌هایی شده که باید تقویت شود. همچنین، ارزیابی عملکرد یکی دیگر از محورهای اساسی است که باید با شاخص‌های مشخص و علمی مورد بررسی قرار گیرد.

وی اضافه کرد: نظام پرداخت حقوق و مزایا نیز جای نقد و بررسی دارد. آیا می‌توانیم به سمت پرداخت براساس عملکرد حرکت کنیم؟ برنامه‌های سازمان اداری این موضوع را دنبال می‌کنند، اما نشست‌های کارشناسی برای تبادل نظر بسیار اهمیت دارد.

پارسی‌پور تصریح کرد: استان‌ها در این حوزه پیشگام هستند، چراکه با بدنه کارشناسی دغدغه‌مند در حوزه حقوق و مزایا مواجه هستیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha