اردشیر آذر امروز ۲۵ تیر در جلسه کمیسیون عمران و خدمات فنی و مهندسی اتاق بازرگانی استان با اشاره به مشکل تامین سوخت ماشینآلات سیار و واحدهای عمرانی، اظهار کرد: اکنون با پدیده قاچاق سوخت مواجه هستیم، بنابراین باید در اختصاص و سهیمهبندی سوخت نظارت جدی داشته باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: برای جلوگیری از قاچاق سوخت، سهمیهبندی سوخت در دستور کار قرار گرفت و باید تلاش کنیم تا سوخت به دست مصرفکننده واقعی برسد.
وی در ادامه در خصوص روند اجرایی تکمیل طرح نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری، گفت: بحث تخصیص تسهیلات کم بهره در این طرح به دهکهای یک تا چهار به خوبی انجام نشد و این عدم آورده مشکلاتی را برای پیمانکاران در تکمیل پروژه ایجاد کرده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص مشکل تامین سیمان و فولاد در طرحهای مسکن، بیان کرد: ناترازی انرژی در کاهش تولید موثر بود، اما تلاش شد از ذخیره سیمان برای تسریع در کار استفاده شود.
وی با اشاره به پروژه ۶ بانده محور شهرکرد به فرخشهر، خاطرنشان کرد: مقرر شد مطالعات و مجوزهای اخذ شده برای زیر گذر و روگذر ورودی شهرک صنعتی شهرکرد در این پروژه بررسی شود.
در سال ۱۴۰۳ با کاهش سهمیه سوخت صنایع در مقایسه با سال ۱۴۰۲ مواجه بودیم
در ادامه بهنام خسروی، معاون برنامهریزی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به چالشهای تامین سوخت مورد نیاز واحدهای صنعتی، معدنی و صنفی استان، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ با کاهش سهمیه سوخت در مقایسه با سال ۱۴۰۲ مواجه بودیم، در حالی که میزان ماشینآلات سیار استان افزایش داشت.
وی افزود: حداقل سهمیه سوخت مورد نیاز صنایع و ماشینآلات چهارمحال و بختیاری حدود ۳۰ میلیون لیتر بود که سال ۱۴۰۳ سهمیه اختصاص پیدا کرده به استان ۲۰ میلیون لیتر بود، این مسئله باعث تشدید نارضایتی شد.
خسروی، تعداد ماشینآلات سیار دارای پروانه چهارمحال و بختیاری را ۸۵۴ دستگاه عنوان کرد و افزود: طبق برآورد هر دستگاه نیازمند ۱۹۰۰ لیتر سوخت است که میزان سوخت تخصیص یافته به هر دستگاه ۴۴۱ لیتر بود که کاهش حدود ۳۲ درصدی را نشان میدهد.
اجرای پروژه زیرگذر و روگذر ورودی شهرک صنعتی شهرکرد در سفر وزیر راه مورد تاکید قرار گرفت
شهرام زارع، رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به طرح آمایش سرزمین در اجرای طرحهای عمرانی، اظهار کرد: طبق طرحهای آمایش در سراسر جهان باید واحدهای دامداری به علت مسائل بهداشتی و زیست محیطی در خارج شهرها دایر شوند.
وی بیان کرد: پیشنهاد میشود یک طرح پژوهشی در راستای جانمایی طرحهای دامداری در چهارمحال و بختیاری انجام شود.
زارع در ادامه در خصوص اجرای پروژه زیرگذر و روگذر ورودی شهرک صنعتی شهرکرد، گفت: تسریع در اجرای این پروژه در سفر وزیر راه و شهرسازی مورد تاکید قرار گرفت، اجرای این پروژه حائز اهمیت است.
کاهش چشمگیر سهمیه سوخت ماشینآلات سیار در حوزه پروژههای عمرانی
عبدالکریم کریمی، رئیس کمیسیون عمران و خدمات فنی و مهندسی اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش چشمگیر سهمیه سوخت ماشینآلات سیار در حوزه پروژههای عمرانی، اظهار کرد: این مسئله چالشهای بسیاری را برای پیمانکاران ایجاد کرده است و عملا نمیتوانند از ظرفیت تمامی ماشینآلات در پروژهها استفاده کنند.
وی افزود: اگر مشکل تامین سوخت ماشینآلات سیار در چهارمحال و بختیاری مرتفع نشود، پیمانکاران و تولیدکنندگان حوزه عمرانی با مشکلات جدی مواجه میشوند.
کریمی در خصوص ارزش افزوده در قراردادهای پیمانکاری، توضیح داد: ارزش افزوده در تمامی موارد پرداخت میشود و هزینههایی را ایجاد میکند.
انتهای پیام
نظرات