حبیب الله بور بور در گفت وگو با ایسنا گزارشی درباره مصوبه ساماندهی داوطلبان سلامت ارائه داد و اظهارکرد: به تازگی جلسهای مشترک میان جمعیت هلال احمر و اداره کل خیرین وزارت بهداشت برگزار شده و در این جلسه برنامهریزیهایی برای بهرهگیری هدفمند از ظرفیت داوطلبان سلامت در حوزههای تخصصی انجام شده است. این جلسات با هدف توسعه مشارکتهای مردمی در حوزه سلامت ادامه خواهد یافت.
رئیس مجمع خیرین کشور افزود: در بخش دیگری از مباحث مطرح شده، روند همکاری میان مجمع خیرین کشور و دانشگاه علامه طباطبایی مورد بررسی قرار گرفت. موضوع اعطای دکترای افتخاری به خیرین برگزیده در دستور کار قرار دارد و مقرر شده است هفته آینده نشستی مشترک برای پیگیری محورهای همکاری برگزار شود.
وی با تأکید بر اهمیت فرهنگسازی خاطرنشان کرد: با پیشنهاد مدیر امور خیرین دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضرورت فرهنگ سازی در زمینه اهدای ویلچر به جای گل در مراسم ترحیم مورد تأکید قرار گرفت که این اقدام میتواند به رفع بخشی از نیاز بیماران کمک مؤثری کند.
رئیس مجمع خیرین کشور درباره وضعیت هزینههای بالای درمان سرطان گفت: مدیرعامل شبکه ملی سرطان گزارشی از چالشهای پیشروی خیریهها در این حوزه ارائه کرد.
بور بور تصریح کرد: با توجه به اهمیت پیشگیری، نقشآفرینی اعضای مجمع به عنوان سفیران سلامت در حوزه سرطان ضروری است. پیشگیری از سرطان مستلزم تغییر سبک زندگی و آشتی با طبیعت است زیرا قهر با طبیعت عامل بیماریزاست.
رئیس بنیاد ملی خیرین ایران خاطرنشان کرد: تشکیل کمیتهای از اعضای مجمع برای بازنگری و تطبیق پیشنهادهای ۲۲ گانه دوران کرونا با شرایط جدید بحرانی مورد تأکید قرار گرفت. این کمیته موظف است ظرف یک ماه دستورالعملی متناسب با نیازهای حال حاضر را تدوین کند.
بور بوردر پایان بر لزوم برنامهریزی برای برگزاری اجلاس تابستانه مجمع خیرین کشور در مشهد تأکید کرد و گفت: انتخابات دوره جدید هیئتمدیره مجمع خیرین استان خراسان رضوی نیز در حاشیه این اجلاس برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات