حجتالاسلام اصغر عسکری ۲۸ تیر در جلسه شورای اداری شهرستان رفسنجان با اشاره به جنگ ۱۲ روزه تحمیلی آمریکا و اسرائیل علیه ایران که به صورت ترکیبی بود، اظهار کرد: عوامل متعددی از جمله خواست الهی، مدیریت حکیمانه رهبری، حضور مقتدرانه نیروهای مسلح و مردم و همچنین انسجام و وحدت ملی نقش به سزایی در پیروزی کشور در این جنگ داشتند.
وی تأکید کرد: حضور در صحنه و پای کار بودن مردم، آنها را به یکی از ارکان اصلی پیروزی تبدیل کرده و وظیفه دستگاههای اجرایی نیز خدمت به مردم و تحقق منویات مقام معظم رهبری است.
عسکری همچنین به اهمیت میدان دیپلماسی و مذاکرات اشاره کرد و افزود: این میدان از اهمیت بالایی برخوردار است اما با توجه به جنگ گستردهای که دشمن به پا کرده، باید به گونهای عمل کنیم که نسلهای آینده بتوانند این حوادث را در تاریخ ایران تبیین و تحلیل کنند.
سرهنگ محمد پساوند فرمانده سپاه رفسنجان هم در این جلسه ضمن تقدیر از انسجام و حضور مردم در حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی در جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: مسئولان باید خود را خادم مردم بدانند و مشکلات مردم را حل کنند.
وی افزود: دشمن قصد ایجاد نارضایتی مردم و جو ناامیدکننده در بین جامعه ایرانی را دارد اما این مردم صحنه را خالی نکردند و با حمایتهای خود از ایران اسلامی و ولایت فقیه باعث شدند نتیجه جنگ به نفع ملت ایران رقم بخورد.
به گزارش ایسنا، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به ایستادگی مردم در جنگ تحمیلی گفت: مردم ما در جنگ تحمیلی به عرصه آمدند و از نظام دفاع کردند.
احمد انارکی محمدی ادامه داد: آمریکا و تمام دنیا در این جنگ، علیه ایران بودند اما شکست رژیم صهیونیستی را دیدیم و این ایستادگی ملت ایران را فراموش نمیکنیم و وظیفه خود میدانیم که به مردم خدمت کنیم.
وی افزود: دشمن در جنگ ملاحظهای ندارد و سیاست ما امروز، سیاست کلی نظام و رهبری است و ما در راستای سیاستهای شورای عالی امنیت ملی اقدام میکنیم.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با تبریک هفته بهزیستی گفت: این هفته به نام قشرهای توانخواه است و امیدواریم تنگناها به حداقل برسد و بهزیستی بتواند خدمات بیشتری ارائه دهد.
خاموشیهای برق در رفسنجان کاهش مییابد
انارکی محمدی اظهار کرد: یکی از مشکلات بزرگ ما ناترازی برق و انرژی است، با وزیر نیرو صحبت کردیم و قرار شد هماهنگیهای لازم با استان انجام شود تا قطعی برق کشاورزان در زمان رشد و برداشت پسته که یکی از بهترین محصولات ارزآور کشور است، کاهش یابد.
وی افزود: امیدواریم این اقدامات نتیجهبخش باشد، هواشناسی اعلام کرده که ۲۰ روز آینده بسیار گرم است و امیدواریم بتوانیم به مردم کمک کنیم تا از خسارات احتمالی جلوگیری شود.
وی گفت: موضوع آب آشامیدنی بسیار مهم است، در مناطقی مانند کشکوئیه، انار و دیگر نقاط، رقم خوبی برای کمک در نظر گرفته شده تا تنشهای آبی به حداقل برسد.
وی افزود: ما از بحث اضطراری به تنش آبی رسیدهایم و امیدواریم زیرساختهای لازم برای مدیریت بهتر آب ایجاد شود، عملیات احداث بزرگترین مخزن آب استان کرمان با ظرفیت ۱۵ هزار متر مکعب در دوره دهم نمایندگی در رفسنجان شروع شد، اما از سال گذشته سرعت گرفت و اکنون در حال آماده شدن برای افتتاح است.
انارکی محمدی درباره مشکلات شرکت مس گفت: در تلاشیم تا از این شرکت برای رفع مشکلات مردم کمک بگیریم زیرا ۷۰ درصد مس کشور در استان کرمان تولید میشود.
وی تصریح کرد: ما در حال پیگیری هستیم تا به نسبت سهم شهرستانهای تحت پوشش مس سرچشمه، کمکهای لازم از این شرکت به مناطق داده شود، تولید و درآمد این شرکت متعلق به مردم است و مسئولیتهای اجتماعی نیز باید در منطقه پرداخت شود.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: آلودگی حاصل از استخراج مس مال مردم رفسنجان است در حالی که آنچه حق مردم است به درستی ادا نمیشود.
وی درباره وضعیت جادههای نوق و داوران که از جادههای حادثهخیز هستند، گفت: امیدواریم قبل از برداشت پسته، این جادهها زیر بار ترافیک بروند، شهرداری در زیرساخت جاده داوران فعالیت میکند و اخیرا هم معاون وزیر راه و شهرسازی از آن بازدید به عمل آورد و قول داده که در صورت انجام زیرسازی، قیر و آسفالت تخصیص یابد.
وی درباره پروژههای مسی در استان کرمان گفت: حدود ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار پروژه در حوزه مس در استان تعریف شده از جمله معدن مس سریدون که باید تعیین تکلیف شوند و اجرای این پروژهها میتواند اشتغالزایی قابل توجهی داشته باشد.
تأکید فرماندار رفسنجان بر آمادگی دستگاهها و تامین برق کشاورزان در سال تولید پسته
فرماندار رفسنجان نیز در این نشست با اشاره به جنگ تحمیلی اخیر دشمن علیه ایران گفت: این جنگ ۱۲ روزه نوعی تلنگر برای ما بود و موجب شد مشکلات دستگاههای حساس شهرستان شناسایی و رفع شود.
وی همچنین بر لزوم حفظ آمادگی کامل در تمامی دستگاهها تاکید کرد و افزود: همیشه باید در تمامی شرایط در آمادهباش قرار داشته باشیم و زیرساختها را در برابر هرگونه بحران تقویت کنیم.
فرماندار رفسنجان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع خاموشیهای برق پرداخت و اظهار کرد: امسال سال تولید پسته در شهرستان است و تامین برق کشاورزان تا زمان برداشت محصول از اولویتهای اصلی محسوب میشود.
وی ادامه داد: قطعی برق در این مدت نباید اتفاق بیفتد چرا که این امر تاثیر مستقیمی بر رونق اقتصاد شهرستان خواهد داشت.
رضایی یادآور شد که پیشبینی شده در سطح استان حدود ۱۲۰ هزار تن پسته تولید شود که ۷۰ هزار تن آن در شهرستان رفسنجان به دست میآید.
فرماندار رفسنجان همچنین به پروژههای عمرانی و اقتصادی درشهرستان اشاره کرد و افزود: پروژههایی از قبیل تغلیظ ۳ و ۴ در معدن سرچشمه، تصفیهخانه آب رفسنجان، پروژه اسید در منطقه ویژه اقتصادی و همچنین ساماندهی جادهها باید با کمک شرکت مس اجرا شوند.
رضایی ضمن دعوت از دستگاههای اجرایی به صرفهجویی در مصرف انرژی، گفت: صرفهجویی در مصرف آب و برق میتواند نقش مهمی در کاهش ناترازیهای کشور ایفا کند.
وی در پایان به اهمیت نظارت بر بازار اشاره و خاطرنشان کرد: کنترل بازار و جلوگیری از هرگونه بیثباتی در این حوزه از دیگر مواردی است که باید با دقت پیگیری شود.
انتهای پیام
نظرات