• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404043018727
  • خبرنگار : 71658

ضرر هنگفت مقاومت آنتی‌بیوتیکی برای اقتصاد جهانی

ابرمیکروب‌ها می‌توانند تا ۲۰۵۰ جان میلیون‌ها نفر را بگیرند

ابرمیکروب‌ها می‌توانند تا ۲۰۵۰ جان میلیون‌ها نفر را بگیرند

مدل‌سازی‌ها نشان می‌دهد که ابرمیکروب‌ها می‌توانند تا سال ۲۰۵۰ میلادی باعث مرگ میلیون‌ها نفر دیگر در سراسر جهان شوند و سالانه نزدیک به ۲ تریلیون دلار به اقتصاد جهانی زیان وارد کنند.

به گزارش ایسنا، داده‌های یک مطالعه با بودجه دولت انگلیس نشان می‌دهد که بدون اقدام هماهنگ، افزایش نرخ مقاومت آنتی‌بیوتیکی (AMR) می‌تواند منجر به ضرر ۱.۷ تریلیون دلاری به تولید ناخالص داخلی سالانه جهانی در طول ربع قرن آینده شود.

این تحقیق که توسط اندیشکده مرکز توسعه جهانی انجام شده است، نشان می‌دهد اقتصادهای ایالات متحده، انگلیس و اتحادیه اروپا از جمله کشورهایی خواهند بود که بیشترین آسیب را خواهند دید.

در همین حال، اخیرا دولت انگلیس اعلام کرد که به عنوان بخشی از کاهش‌های گسترده‌تر کمک‌ها، بودجه صندوق فلمینگ را که با AMR در کشورهای کم‌درآمد و متوسط مبارزه می‌کند، قطع می‌کند. دولت فعلی ایالات متحده نیز کاهش ۹ میلیارد دلاری بودجه کمک‌های خارجی خود را تأیید کرده است، در حالی که تعدادی از کشورهای اروپایی نیز هزینه‌های کمک‌های خارجی خود را کاهش داده‌اند.

به گزارش گاردین، این تحقیق بار اقتصادی و بهداشتی مقاومت آنتی‌بیوتیکی را برای ۱۲۲ کشور محاسبه و پیش‌بینی کرده است که در بدبینانه‌ترین سناریو، تا سال ۲۰۵۰، ضرر تولید ناخالص داخلی در چین می‌تواند به کمی کمتر از ۷۲۲ میلیارد دلار در سال، در ایالات متحده ۲۹۵.۷ میلیارد دلار، در اتحادیه اروپا ۱۸۷ میلیارد دلار، در ژاپن ۶۵.۷ میلیارد دلار و در انگلیس ۵۸.۶ میلیارد دلار برسد.

ابرمیکروب‌ها تعداد پذیرش‌های بیمارستانی را افزایش می‌دهند و منجر به بستری طولانی‌تر و فشرده‌تر در بیمارستان، درمان‌های گران‌تر و مراقبت‌های پیچیده‌تر می‌شوند، به این معنی که درمان عفونت‌های مقاوم در مقابل آنتی‌بیوتیک تقریباً دو برابر گران‌تر از عفونت‌هایی است که آنتی‌بیوتیک‌ها برای آنها مؤثرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha