• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404043018792
  • خبرنگار : 50673

رئیس کل دادگستری هرمزگان خبر داد

تشکیل کارگروه ویژه برای ترخیص فوری ۱۴ هزار خودروی خارجی در هرمزگان

تشکیل کارگروه ویژه برای ترخیص فوری ۱۴ هزار خودروی خارجی در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان رئیس کل دادگستری هرمزگان از صدور دستور قضایی برای تشکیل کارگروه ویژه‌ای به منظور ترخیص فوری ۱۴ هزار خودروی خارجی معطل در بنادر و گمرکات استان خبر داد و گفت: با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و قضایی، روند رسیدگی به خسارات تجاری ناشی از حادثه انفجار بندر شهید رجایی نیز تسریع می‌شود.

مجتبی قهرمانی در حاشیه شصت و نهمین بازدید خود از حوزه بنادر و گمرکات هرمزگان اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضاییه مبنی بر حضور میدانی و نظارت مستمر بر فرآیندهای مربوط به واردات و ترخیص کالاهای مورد نیاز کشور، دستورات لازم برای تعیین تکلیف فوری گروه‌های کالایی به مسئولان صادر شد.

وی با اشاره به برگزاری نشست تخصصی با فعالان بخش خصوصی و دولتی در زمینه پیگیری مشکلات جاری، افزود: به منظور جبران خسارات ناشی از حادثه انفجار بندر شهید رجایی، کارگروهی متشکل از نمایندگان دستگاه قضایی، بنادر و گمرکات، خطوط کشتیرانی و سندیکای بیمه‌گران در محل مربوطه مستقر شده‌ است تا با دسترسی به سامانه‌های ذیربط، روند رسیدگی به درخواست‌های تجار و شرکت‌های بیمه‌گر تسریع یابد.

قهرمانی اظهار کرد: اعضای این کارگروه ضمن بررسی اسناد و پاسخ به مکاتبات بیمه‌ای، با هدف تکمیل سریع‌تر پرونده‌ها نسبت به جبران خسارت‌های وارده به تجار و فعالان اقتصادی استان اقدام خواهند کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری هرمزگان در روز سه‌شنبه ۳۰ تیر، رئیس کل دادگستری هرمزگان در پایان با اشاره به تشکیل کارگروه ویژه جهت ترخیص فوری ۱۴ هزار خودروی خارجی، بیان کرد: با هماهنگی‌های انجام‌شده میان دستگاه قضایی و مجموعه بنادر و گمرکات و در نظر گرفتن تسهیلات ویژه برای شرکت‌های واردکننده، این خودروها در کوتاه‌ترین زمان ممکن ترخیص و تعیین تکلیف خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha