توکل آبشناس در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: اخیراً با بهرهبرداری از واحد جدید تولید و پرورش مرغ تخمگذار در نهاوند تعداد این واحدها به سه مجموعه رسیده است.
وی تصریح کرد: ۷۶ واحد مرغداری گوشتی و تخمگذار در نهاوند فعالیت دارند که از این تعداد سه واحد مرغ تخمگذار مادر هستند که تولیدات آنها علاوه بر نیاز شهرستان به دیگر مناطق کشور نیز ارسال میشوند.
آبشناس با بیان اینکه توسط واحدهای مرغ تخمگذار در نهاوند سالانه بین ۵۰ تا حدود ۶۰ تُن تخممرغ تولید و روانه بازار مصرف میشود، ادامه داد: اکثر نهادههای مورد نیاز این واحدها مانند سویا، ذرت و سبوس را طوری برنامهریزی میکنیم که توسط تعاونیهای تولید بین آنها توزیع شود.
این مقام مسئول با اشاره به فعالیت واحدهای کوچک مقیاس روستائی تولید تخممرغ در شهرستان، اضافه کرد: این طرحها در قالب اجرای طرح مولدسازی روستاها انجام میشود و علاقمندان به اینگونه فعالیتهای تولیدی مورد حمایت قرار میگیرند.
رئیس جهاد کشاورزی نهاوند با بیان اینکه پرورش طیور خانگی و بومی، گلخانهای کوچک مقیاس، صنایع کوچک ترشیجات و شوریجات و لبنیات در قالب طرح مولدسازی جای میگیرند، خاطرنشان کرد: روستائیان عزیز که در داخل روستا بخواهند این فعالیتها را انجام دهند حمایت میشوند و مزیت خوبی که این طرحها دارد یک روزه مجوز برای آنها از درگاه ملی مجوزها صادر میشود.
وی به تولید گوشت مرغ هم اشاره کرد و گفت: توسط واحدهای مرغداری شهرستان سالانه بیش از ۱۰هزار تُن گوشت مرغ باکیفیت و مرغوب در نهاوند تولید و روانه بازار مصرف شهرستان و خارج از استان میشود.
به گفته آبشناس؛ شهرستان نهاوند بیش از ۲۵ درصد گوشت مرغ و تخممرغ استان را تأمین میکند.
انتهای پیام
نظرات