حسن سلطانی در نشست صمیمی با اعضای کادر اجرایی و اهالی هیأت تنیس استان با اشاره به نقش بیبدیل مربیان، گفت: قهرمانان از دل مربیان رشد میکنند و اگر مربی خوبی پشت یک ورزشکار باشد، حتی پس از جدایی آن قهرمان نیز، مربی همچنان مربی باقی میماند؛ باید نام مربی پیش از نام قهرمان مطرح شود و قدر کسانی که پایهگذار افتخار بودهاند را دانست.
وی با انتقاد از عملکرد برخی نمایندگان دستگاههای اجرایی در مجامع ورزشی افزود: کسانی که بهعنوان نماینده دولت در مجامع حضور دارند، ابتدا باید تکلیف خود را با خودشان روشن کنند. آیا واقعاً صلاحیت نمایندگی جامعه ورزشی را دارند یا نه. مجمع باید به رئیس هیأت مشورت و کمک بدهد، نه اینکه تنها در زمان رأیگیری ظاهر شود.
سلطانی فعالیت رسانهای هیأتها را مهم دانست و تأکید کرد: هیأتهای ورزشی باید روایتساز باشند، فقط خبر ندهند. امروز زمان آن است که چهرههای مربی، داور و ورزشکار معرفی شوند. مطالب آموزشی، خاطرات، تاریخ شفاهی و تجربههای مکتوب را باید ثبت کنیم تا نسل آینده بداند که چه کسانی پایهگذار ورزش بودهاند.
مدیرکل ورزش و جوانان قم با اشاره به تشکیل کمیته اقتصادی در برخی هیأتها، بر لزوم استفاده از ظرفیتهای اقتصادی، آموزشی و پژوهشی تأکید کرد و گفت: اگر قرار است کاری صورت گیرد، باید به اهل آن سپرده شود و خروجی، مشخص و حرفهای باشد. آموزش و پژوهش، موتور توسعه است و ما باید به آن توجه ویژه داشته باشیم.
سلطانی با اشاره به خلأ ساختاری برای برخی رشتههای خاص گفت: در برخی حوزهها مانند بازیهای با ویلچر، ناشنوایان و بیماران خاص، باید با سایر هیأتها تعامل کنیم و زیرمجموعههایی تشکیل دهیم، اگر سالن خالی داریم، میتوانیم آنان را در قالب برنامههایی هدفمند به ورزش جذب کنیم.
وی با اشاره به وظایف حوزه جوانان در اداره کل گفت: همه هیأتها باید نسبت به حوزه جوانان احساس مسئولیت داشته باشند؛ بسیاری از آسیبهای اجتماعی با مشارکت جوانان در فعالیتهای ورزشی، قابل پیشگیری است و رسانه شما باید این فضا را بهدرستی منعکس کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی ادارهکل ورزش و جوانان استان قم در شامگاه دوشنبه ۳۰ تیر، در پایان این نشست، سلطانی با اشاره به شرایط ورزش بانوان در قم اظهار کرد: متأسفانه نسبت به سایر استانها در حوزه ورزش بانوان ضعیفتریم. باید با نگاه توسعهای، جدیتر از گذشته برای ارتقای این بخش تلاش کنیم.
انتهای پیام
نظرات