• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404070805100
  • خبرنگار : 71234

انتقاد حاجی‌دلیگانی از اجرا نشدن کامل قانون جوانی جمعیت

انتقاد حاجی‌دلیگانی از اجرا نشدن کامل قانون جوانی جمعیت

نماینده شاهین‌شهر در مجلس از نحوه اجرای قانون جوانی جمعیت انتقاد کرد و گفت: قرار بود براساس قانون جوانی جمعیت به ۴۰۰ هزار نفر دارای شرایط زمین داده شود اما تاکنون این اقدام انجام نشده است.

به گزارش ایسنا، حسینعلی حاجی دلیگانی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری اظهار کرد: قانون جوانی جمعیت در راستای نیاز کشور و جلوگیری از افزایش جمعیت پیر و سیاست های ابلاغی رهبری به تصویب رسید اما به درستی اجرا نمی‌شود.

وی توضیح داد. مردم ماه‌هاست در انتظار پرداخت وام از محل این قانون هستند؛ قرار بود براساس قانون جوانی جمعیت به ۴۰۰ هزار نفر دارای شرایط زمین داده شود اما تاکنون این اقدام انجام نشده است.

این نماینده مجلس از عملکرد وزارت بهداشت در اجرای قانون جوانی جمعیت انتقاد کرد و گفت: اخیرا روزنامه‌ای از قول آزمایشگاه‌داران بخش خصوصی مطلب خلاف واقعی علیه قانون جوانی جمهین منتشر کرده و رسانه‌های معاند خارجی بر آن موج سواری کردند؛ مطلب کذب این روزنامه صرفا باعث شده منافع ملی دچار خدشه شده و به این قانون مترقی حمله شود.

حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: اختیاری که به استانداران داده شده تا به خانواده‌های دارای شرایط قانونی براساس قانون جوانی جمعیت، زمین داده شود.

وی افزود: همچنین طبق تذکر رئیس مجلس، لازم است هرچه سریع‌تر زمین به خانواده‌های با چهار فرزند و بالاتر داده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha