به گزارش ایسنا، رضا صابونچی، روز سه شنبه(۳۱ تیر) در مجمع سالیانه هیات قایقرانی استان کرمانشاه، با بیان اینکه قایقرانی رشتهای ویژه است، اظهارکرد: قایقرانی یکی از پنج رشته اولیه المپیک بوده و اکنون چند رشته زیرمجموعه آن در المپیک حضور دارند.
وی افزود: قایقرانی از جمله رشتههایی است که برخلاف بسیاری دیگر از رشتهها در آن هیچ محدودیت سنی وجود ندارد و از کودک پنج ساله تا سالمند ۷۰ ساله در این رشته تمرین می کنند.
دبیر فدراسیون قایقرانی در ادامه با بیان اینکه عمده تمرکز این فدراسیون روی بازیهای آسیایی و المپیک است، تصریح کرد: فدراسیون ما این افتخار را دارد که تاکنون تعداد مدالهای بسیاری را در بازیهای آسیایی و المپیک کسب کرده و هفتمین فدراسیون پرمدال در بازیهای آسیایی محسوب میشویم که این جایگاه برای بازیهای آسیایی بعدی ارتقاء مییابد.
وی به محدودیت و مشکلات این رشته هم اشاره کرد و گفت: علیرغم اهمیتی که این رشته در میادین جهانی دارد، اما در داخل با مشکلاتی برای آن مواجهایم که این مشکلات بیشتر در بحث منابع آبی با توجه به بحران آب در کشور و تجهیزات به دلیل وارداتی بودن اکثر این تجهیزات است.
صابونچی با بیان اینکه قایقرانی در سالهای گذشته در کشور با بی مهری مواجه بوده، افزود: علیرغم اینکه این رشته پیشینهای قدیمی دارد، اما در کشور ما رسما از سال ۱۳۸۱ و ۱۳۸۲ به جامعه معرفی شد و فدراسیون آن شکل گرفت، لذا یک فدراسیون جوان محسوب میشویم.
وی در ادامه گفت: سال گذشته از محل اعتبارت مسئولیت اجتماعی وزارت نفت حدود ۱۹ میلیارد تومان به فدراسیون قایقرانی اختصاص داده شد که از این رقم حدود ۹.۵ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد که قرار است با آن برای استانها قایق بخریم.
دبیر فدراسیون قایقرانی خاطرنشان کرد: البته سال گذشته به هر استان چهار قایق دادیم و امسال نیز قرار است در بحث تجهیزات و قایق بازهم کمکهایی صورت گیرد.
وی در ادامه به جایگاه خوب قایقرانی کرمانشاه در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر از حدود ۱۵ ملی پوشی که در قایقرانی داریم، چهار تا پنج نفر کرمانشاهی هستند و میشود گفت که حدود ۲۵ درصد از تیم ملی قایقرانی را کرمانشاهیها تشکیل میدهند و این نشان دهنده ظرفیت خوب این استان در قایقرانی است.
صابونچی به مشکلات قهرمانان کرمانشاهی برای تمرین اشاره کرد و گفت: اکنون زمان آن است که همه نهادها و مسئولین ذیربط همچون شهرداری پای کار بیایند و به قایقرانی این استان که سرشار از پتانسیل است، کمک کنند.
وی تاکید کرد: باتوجه به در پیش بودن بازیهای آسیایی، کرمانشاه یکی از استانهایی است که روی قایقرانی آن حساب باز کردهایم.
دبیر فدراسیون قایقرانی با بیان اینکه کرمانشاه به عنوان یکی از قطبهای قایقرانی ایران باید روی استعدادیابی کار کند، افزود: فدراسیون برنامهای را برای بحث استعدادیابی قایقرانی برنامه ریزی کرده که براساس آن کرمانشاه یکی از چهار منطقه کشور خواهد بود که از سایر استانها برای آموزش قایقرانی به آن خواهند آمد.
وی در بخش پایانی سخنانش به حدود ۹ ماه دوری محمدصدیق حشمتیان از ریاست هیات قایقرانی کرمانشاه به دلیل شکایت یکی از کاندیداهای مجمع انتخاباتی اشاره کرد و گفت: این ۹ ماه به طول دوره ریاست ایشان اضافه خواهد شد.
هیوا افضلی از امیدهای کرمانشاه برای مدال آوری در بازیهای آسیایی است
در ادامه این مجمع حمیدرضا عزتی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه نیز به جایگاه خوب قایقرانی کرمانشاه در ایران اشاره کرد و گفت: باتوجه به این مسئله از هیات انتظار داریم که میزبانی مسابقات و اردوهای تیم ملی را برای این رشته بگیرد.
وی در ادامه خواستار افزایش تعداد شهرستانهای فعال در قایقرانی شد و افزود: در حال حاضر فقط چهار شهرستان در این رشته فعال هستند که باید سایر شهرستانها نیز فعال شوند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان با بیان اینکه حامی هیات قایقرانی استان خواهد بود، تصریح کرد: در بحث تجهیزات اگر هیات نیازی دارد، اعلام کند تا برای آنها خریداری کنیم.
وی افزود: هیوا افضلی یکی از امیدهای کرمانشاه برای کسب مدال در بازیهای آسیایی ناگویای ژاپن است، لذا حمایتهای لازم را از او خواهیم داشت.
عزتی در ادامه بر لزوم افزایش تعداد ورزشکاران قایقرانی کرمانشاه تاکید کرد و گفت: سال گذشته این هیات تنها ۹۲ ورزشکار سازمان یافته داشته و در چندماهه امسال نیز این آمار بالا نبوده است.
وی در پایان به پروژه نیمه کاره پیست کانوپولو قایقرانی کرمانشاه در مجموعه ۱۵ خرداد هم اشاره کرد و افزود: تلاش داریم تا این پروژه را تکمیل کنیم.
انتهای پیام
نظرات