• پنجشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۲:۲۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404050200903
  • منبع : نمایندگی اصفهان

دانش‌بنیان‌ها تنها راه‌حل عبور از مشکلات کمبود آب و تأمین امنیت غذایی

دانش‌بنیان‌ها تنها راه‌حل عبور از مشکلات کمبود آب و تأمین امنیت غذایی

ایسنا/اصفهان رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به استقرار بیش از ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان در این مجموعه، از شکل‌گیری بزرگ‌ترین کلونی فناورانه کشور در اصفهان خبر داد.

غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی امروز پنجشنبه ۲ مرداد، به همراه تعدادی از نمایندگان استان و استاندار اصفهان، از این شهرک و جمعی از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در آن بازدید کرد.

سید مهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در جلسه  با وزیر جهادکشاورزی و مسئولان استانی اظهار کرد: اولین مرکز رشد و اولین پارک فناوری ایران در اصفهان و توسط این شهرک تأسیس شده است. در نتیجه اقدامات انجام شده طی سه دهه گذشته، حدود ۱۰ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان کشور در استان اصفهان قرار گرفته و از این تعداد بالغ بر ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر شده‌اند. اجتماع این تعداد شرکت دانش‌بنیان، شهرک را به بزرگ‌ترین کلونی دانش‌بنیان‌ها در کشور تبدیل کرده است.

وی افزود: علاوه بر این، مجموعاً حدود ۸۰۰ هسته و شرکت دانش‌بنیان و فناور نیز در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند که در مجموع برای بیش از ۱۰ هزار نفر اشتغال‌زایی کرده‌اند. گردش مالی این شرکت‌ها در آخرین ارزیابی‌ها به بیش از ۵۰ همت و صادرات محصولات فناورانه آن‌ها به بیش از ۶۰ میلیون دلار رسیده است. بر این اساس می‌توان گفت فعالیت این شهرک، عامل موثری در جلوگیری از خروج نخبگان بوده است.

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بیان کرد: شرکت‌های مستقر در این شهرک در زمینه‌های مختلفی از ساخت و تولید تا پتروشیمی و امنیت غذایی فعالیت جدی دارند، بنابراین با توجه به نیاز کشور لازم است حمایت از فناوران در قالب پردیس کشاورزی که مشترک میان شهرک و وزارت کشاورزی است، با جدیت دنبال شود. شهرک آماده است تمامی استعدادهای استان را برای فعالیت در این پردیس مشترک سازماندهی کند تا فعال‌ترین پردیس کشاورزی کشور در استان اصفهان شکل بگیرد.

دانش‌بنیان‌ها تنها راه‌حل عبور از مشکلات کمبود آب و تأمین امنیت غذایی

حامد یزدیان، نماینده شهرستان اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: دانش‌بنیان‌ها تنها راه‌حل عبور از مشکلات کمبود آب و تأمین امنیت غذایی در کشور هستند. لازم است بهره‌وری در حوزه کشاورزی و دام‌پروری به مقدار قابل توجهی افزایش یابد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اشتان اصفهان، وی افزود: در صورت استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانیم با همین منابع آبی و خاکی موجود، تولیدات کشاورزی خود را چند برابر کنیم، بنابراین اگر حمایت درستی از سوی وزارت جهاد کشاورزی از فناوران مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان صورت بگیرد، این افراد می‌توانند گام‌های بسیاری برای کمک به بخش کشاورزی کل کشور بردارند.

رحیم کریمی، نماینده شهرستان سمیرم در مجلس شورای اسلامی نیز در بخشی از این جلسه گفت: استان اصفهان در بخش کشاورزی فعالیت بسیار پررنگی دارد. باید بتوانیم با استفاده از دانش و فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برای توسعه و افزایش بهره‌وری در کشور استفاده کنیم.

محمدتقی نقدعلی، نماینده شهرستان خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن درخواست از وزیر جهاد کشاورزی برای ارسال داده‌های به‌روز و تأثیرگذار به مراجع تصمیم‌گیر اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در این شهرک اطلاعات و توان خوبی برای حل مشکلات حوزه کشاورزی دارند و می‌توانند در حل بسیاری از این مشکلات کمک‌کننده باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha