دکتر فرخ لقا معظمی در گفتوگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب از برگزاری بیستودومین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران در مهرماه ۱۴۰۴ به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی خبر داد و اظهار کرد: این کنفرانس به عنوان بزرگترین گردهمایی علمی کشور در حوزه رمزشناسی، امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، بر اهمیت تعامل نزدیکتر دانشگاه، صنعت و نهادهای حاکمیتی در این رویداد جابگاه ویژهای دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: برنامههای امسال رویداد فوق با تمرکز بر نقشآفرینی محققان و فناوران در زیستبوم افتا و بهمنظور پاسخ به نیازهای علمی و فناورانه این حوزه طراحی شدهاند؛ از یک سو نیاز صنعت افتا به شناسایی و جذب نیروی انسانی توانمند را پوشش میدهند و از سوی دیگر امکان تعامل مستقیم شرکتها با دانشگاهها و نخبگان برای حل مسائل این صنعت را فراهم میکنند.
معظمی با اشاره به پیشینه ۲۵ ساله فعالیتهای انجمن رمز ایران به عنوان یک نهاد علمی مردمنهاد، افزود: این انجمن تاکنون در توسعه دانش رمزشناسی و امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) و فرهنگسازی در این حوزه نقش مؤثری ایفا کرده است و اکنون دانشگاه شهید بهشتی، میزبان بیستودومین دوره این کنفرانس خواهد بود.
دبیر بیستودومین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران افزود: مجموعهای از برنامههای ویژه برای ارتباط مؤثرتر صنعت افتا با جامعه علمی و دانشگاهی در کنفرانس امسال تدارک دیده شده که رویداد «کافه اشتغال»، برای ایجاد بستر گفتگو میان شرکتها، نسل جدید متخصصان، کمک به شناسایی و تأمین نیروی انسانی مورد نیاز صنعت از جمله این رویدادها است و شرکتهای علاقهمند تا ۱۵ مردادماه فرصت دارند تمایل خود برای حضور در این رویداد را به دبیرخانه کنفرانس اعلام کنند.
وی ادامه داد: نشست «ارائههای برقآسا»، برای معرفی موجز دستاوردها، نیازهای فناورانه یا فرصتهای شغلی و پژوهشی شرکتها، مراکز و سازمانهای فعال حوزه افتا در زمان طلایی آغاز کنفرانس، ارائه مقالات کوتاه علمی-صنعتی به منظور انتقال تجربیات عملی و دانش فنی از صنعت افتا به جامعه علمی کشور و کارگاههای تخصصی پیشا-کنفرانس، برای به اشتراکگذاری تجربیات و یافتههای شرکتها و پژوهشگران حوزه افتا با دانشجویان علاقهمندان این حوزه از دیگر برنامههای رویداد فوق است.
دبیر بیستودومین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران افزود: این برنامهها، بهطور خاص با نگاه به نیازهای صنعت افتا (امنیت سایبری) و فرصتآفرینی برای فعالان این حوزه طراحی شدهاند. در این دوره، صنعت افتا صرفاً مخاطب نیست، بلکه به عنوان بازیگر کلیدی و شریک علمی در کنار دانشگاه دیده شده است که امیدواریم این مسیر، الگویی ماندگار برای کنفرانسهای علمی در حوزههای فناورانه کشور باشد.
معظمی از تمامی شرکتهای فعال در صنعت افتا دعوت کرد تا از این فرصت ارزشمند و کمنظیر برای معرفی ظرفیتهای فناورانه، اعلام نیازهای تخصصی و جذب نیروی انسانی بهره ببرند.
وی خاطرنشان کرد: حضور مؤثر شرکتها در این کنفرانس و برنامههای جانبی آن نهتنها به توسعه علمی کشور کمک میکند، بلکه بستری برای ارتقای توان رقابتی صنعت داخلی افتا در بازار ایران و منطقه نیز خواهد بود.
دبیر بیستودومین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران گفت: علاقهمندان میتوانند برای اطلاعات بیشتر و ثبت درخواست حضور در این کنفرانس و مشارکت در برنامههای ویژه صنعت افتا، به وبسایت رسمی کنفرانس به نشانی https://iscisc2025.sbu.ac.ir/fa مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات