به گزارش ایسنا، یک افسر صهیونیست در این باره به رسانه عبری «کان» بدون مشخص کردن زمان دقیق حادثه گفت: «ما همه چیز را در زمین دفن کردیم و برخی از موادی را سوزاندیم.»
وی افزود: «حتی امروز، هزاران بسته در آفتاب منتظر هستند. اگر آنها به غزه آورده شوند، ما مجبور خواهیم شد آنها را نیز نابود کنیم.»
منابع نظامی به «کان» گفتند که «فقط ۱۰۰ تا ۱۵۰ کامیون روزانه اجازه ورود به گذرگاه فلسطینی را دارند و بیشتر آنها به دلیل خرابی مکانیسم توزیع تخلیه نمیشوند.»
این کانال به نقل از یک افسر اسرائیلی دیگر گفت: «این مکانیسم کار نمیکند، کامیونها متوقف شدهاند، جادهها غیرقابل استفاده هستند و هیچ هماهنگی وجود ندارد.»
وی افزود: «ما بزرگترین انبار غلات جهان را در اینجا داریم و اگر کالاهای موجود برداشته نشوند، آنها را نابود و دفن خواهیم کرد.»
سازمان پخش رژیم صهیونیستی گزارش داد که ارتش اشغالگر دهها هزار محموله امدادی، از جمله مقادیر زیادی مواد غذایی که برای ساکنان غزه در نظر گرفته شده بود را در بحبوحه قحطی بیسابقه در نوار محاصره شده، نابود کرده است.
سازمان پخش اسرائیل به نقل از منابع نظامی گزارش داد که کمکهای نابود شده شامل ۱۰۰۰ کامیون مواد غذایی و دارویی بوده است.
این منابع افزودند: «هزاران بسته زیر آفتاب وجود دارد و اگر به غزه منتقل نشوند، مجبور خواهیم شد آنها را نابود کنیم.»
آنها ادعا کردند که تخریب کمکهای بشردوستانه ناشی از نقص در مکانیسم توزیع کمکها در غزه بوده است.
این علاوه بر آن است که حملات «غیرنظامیان صهیونیست» به کامیونهای امدادی که از اردن میرسند ادامه دارد و غزه بار دیگر به دلیل کمبود کمکها و مواد غذایی در آستانه فاجعهای بزرگ قرار دارد.
گذرگاههای رفح و کرم ابوسالم به دلیل فعالیتهای نظامی تروریستی اسرائیل در رفح فعال نیستند. گذرگاه ارز در شمال نیز به دلیل حملات «غیرنظامیان اسرائیلی» فعال نیست.
تخریب هزاران تُن کمکهای ارسالی به غزه توسط ارتش اشغالگر در حالی صورت میگیرد که این نوار غزه با قحطی دست و پنجه نرم میکند و قحطی جمعیت تقریباً ۲.۳ میلیون نفری آن را در بر گرفته است.
قحطی اخیراً در نوار غزه بدتر شده است و عکسها و فیلمهای منتشر شده، فلسطینیهای نوار غزه را نشان میدهد که بدنهایشان از گرسنگی شدید، حالت تهوع، خستگی و از دست دادن هوشیاری، شبیه اسکلت است. روز سهشنبه، برنامه جهانی غذا هشدار داد که یک سوم فلسطینیهای غزه به دلیل محاصره مداوم نوار غزه توسط اسرائیل، چندین روز است که چیزی نخوردهاند.
همچنین این اقدام در بحبوحه تظاهرات جهانی و درخواستهای رهبران سیاسی و سازمانهای بینالمللی برای اعمال فشار بر اسرائیل جهت اجازه ورود کمکها به نوار غزه و توقف جنگ تقریباً دو سالهاش علیه غزه صورت میگیرد.
در روزهای اخیر، بسیاری از شهرهای جهان شاهد راهپیماییهای گستردهای در محکومیت محاصره تحمیلی اسرائیل بر نوار غزه و گرسنگی مردم آن بودهاند.
این راهپیماییها با درخواستهای فزاینده برای آتشبس فوری و تضمین جریان نامحدود کمکهای بشردوستانه همراه بوده است. در جدیدترین اظهارات در محکومیت گرسنگی مردم نوار غزه، «مایکل فخری»، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حق غذا، خواست تا تحریمهایی علیه اسرائیل اعمال شود و تاکید کرد که محکومیتها کافی نیست.
وی در مصاحبهای با الجزیره گفت که اسرائیل مانع ورود کمکهایی میشود که در مرز و در مقابل دیدگان جهانیان انباشته شدهاند. او بر لزوم ادامه تلاشهای اعراب برای رساندن کمک به غزه تاکید کرد.
انتهای پیام
نظرات