حسین معصوم زاده ۴ مرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ماموران پاسگاه انتظامی هشجین هنگام گشت و کنترل مناطق تحت مدیریت، موفق به کشف و ضبط ۲۸ قطعه سهره طلایی از شکارچیان متخلف شدند.
وی با بیان اینکه در این رابطه ۲ متخلف شناسایی و دستگیر شدند، گفت: پرونده متخلفان به مراجع قضایی تحویل داده شد که پس از بررسی، هر یک از متهمان به پرداخت ۳۰ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال با تاکید بر اینکه ماموران یگان شهرستان همواره در حال پایش مناطق تحت مدیریت هستند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف وفق مقررات با آنان برخورد خواهند کرد، خاطرنشان کرد: پرنده های به دام افتاده در دامن طبیعت رهاسازی شدند.
معصوم زاده یادآور شد: مردم و دوستداران طبیعت در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و تخلف زیست محیطی مراتب را از طریق شماره تماس ۱۵۴۰ اطلاع دهند.
همچنین ۴ قطعه سهره طلایی به همراه یک ست تور هوایی و یک عدد قفس از شکارچیان در سایر شهرستان ها کشف و ضبط شد.
سهره طلایی پرنده ای با بال های زرد و سیاه و کوچکتر از گنجشک خانگی است. این پرنده که جزو پرندگان زینتی به شمار می رود مورد توجه شکارچیان قرار دارد و در باغ ها، کشتزارها، بوته زارها و دره های پوشیده از درخت به سر می برد.
انتهای پیام
نظرات