• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404050502169
  • خبرنگار : 50455

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم بیان کرد؛

لزوم ایجاد بازارچه‌های محصولات کشاورزی در قم

لزوم ایجاد بازارچه‌های محصولات کشاورزی در قم
عکس تزئینی است

ایسنا/قم مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با اشاره به ظرفیت‌های گسترده تولیدات کشاورزی استان گفت: ایجاد بازارچه‌های محصولات کشاورزی می‌تواند ضمن معرفی توانمندی‌های استان، به ساماندهی عرضه و تقویت اقتصاد بخش کشاورزی کمک شایانی کند.

عباس شیرمحمدی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در دیدار با سعید عظیمی رئیس جدید سازمان تعاونی روستایی، اتحادیه‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی کشاورزی استان قم، با تشریح موقعیت ویژه استان قم گفت: قم در شاهراه و نقطه اتصال ۱۷ استان کشور قرار دارد که این ویژگی ژئوپلیتیک، مزیت رقابتی بزرگی برای توسعه بازارهای کشاورزی استان ایجاد کرده است.

وی اظهار کرد: در استان قم حدود ۱۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد و سالانه بیش از ۹۰۰ هزار تن محصول کشاورزی در این استان تولید می‌شود که بخشی از آن می‌تواند به استان‌های همجوار و حتی بازارهای صادراتی عرضه شود.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با اشاره به زائرپذیر بودن استان، عنوان کرد: وجود میلیون‌ها زائر در طول سال، فرصتی بی‌نظیر برای عرضه مستقیم محصولات کشاورزی به مصرف‌کنندگان فراهم کرده و ضرورت هماهنگی بین تشکل‌های تولیدی و عرضه‌کننده را دوچندان کرده است.

وی در ادامه بر لزوم راه‌اندازی بازارچه‌های محصولات کشاورزی با هدف معرفی توانمندی‌های استان تأکید کرد و گفت: معاونت اقتصادی استانداری قم آمادگی کامل برای همکاری با سازمان تعاونی روستایی و تشکل‌های کشاورزی جهت تحقق این هدف را دارد.

همچنین، سعید عظیمی، رئیس سازمان تعاونی روستایی استان قم با اشاره به جایگاه مهم این سازمان در ساماندهی و مدیریت بازار محصولات کشاورزی، بیان کرد: نقش‌آفرینی هدفمند و منسجم در بازار کشاورزی، نیازمند هماهنگی میان بخش‌های دولتی و خصوصی است تا بتواند منجر به پایداری زنجیره تأمین و توزیع در سطح کشور شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم در روز یکشنبه ۵ مرداد، وی افزود: تقویت تعامل با تشکل‌ها و اتحادیه‌های کشاورزی، از مهم‌ترین راهبردهای ما در دوره جدید مدیریتی است و قم با ظرفیت‌های ویژه‌ای که دارد، می‌تواند به عنوان پایلوت همکاری‌های نوین در این عرصه انتخاب شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha