محمدهادی ملایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تربیت نیروی انسانی ماهر، توانمندسازی جوانان و آموزش تخصصی به نیروهای جویای کار، از مهمترین اهداف آموزشهای فنی و حرفهای شهرستان اردستان است.
وی افزود: مرکز فنی و حرفهای اردستان در دو بخش دولتی و خصوصی فعالیت دارد؛ بهگونهای که در بخش دولتی، سه مرکز در شهرهای اردستان و زواره فعال هستند و در بخش خصوصی نیز ۳۴ آموزشگاه فعال و نیمهفعال در رشتههای مختلف آموزشی فعالیت میکنند.
سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفهای اردستان با بیان اینکه مهارتآموزی از ارکان توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور است و یکی از مأموریتهای اصلی سازمان آموزش فنی و حرفهای محسوب میشود، ادامه داد: در سال گذشته ۲۴۹۵ نفر در ۱۰۹ رشته آموزشی در دورههای فنی و حرفهای شرکت کردند که از این تعداد، ۲۹۸ نفر از مناطق روستایی شهرستان بودند.
ملایی گفت: در راستای کاهش فاصله میان آموزش و صنعت، سه دوره آموزشی جدید شامل ایمنی و بهداشت صنعتی، تراشکاری و جوشکاری برای نیروهای شاغل در صنایع برگزار شده است. همچنین آموزش مهارتهای شغلی به زنان در راستای ایجاد اشتغال پایدار و افزایش درآمد از دیگر برنامههای مرکز بوده است.
وی از راهاندازی دورههای آموزشی نوین از جمله هوش مصنوعی، ارز دیجیتال، دستیار قفسهچین داروخانه و منشی پزشک خبر داد و گفت: این دورهها با هدف ارتقاء مهارتهای نوین در میان جوانان برگزار میشود.
سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفهای اردستان با اشاره به عملکرد آموزشی مرکز در سه ماه نخست امسال اظهار کرد: تعهد مرکز برای این بازه زمانی ۵۶ هزار نفر-ساعت بود که تاکنون با برگزاری دورههای مختلف، این رقم به ۶۷ هزار نفر-ساعت افزایش یافته است.
ملایی از اختصاص اعتبارات قابلتوجه برای تجهیز و نوسازی کارگاهها خبر داد و تصریح کرد: با پیگیری مسئولان شهرستان، مبلغ ۵۰ میلیارد ریال از محل بودجه ملی و ۹ میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک دارایی برای توسعه و تجهیز مرکز آموزش فنی و حرفهای اردستان اختصاص یافته است.
وی از صنایع و معادن شهرستان خواست تا نیازهای مهارتی خود را به این مرکز اعلام کنند تا در صورت امکان، دورههای آموزشی مرتبط و متناسب با نیاز بازار کار برگزار شود.
انتهای پیام
نظرات