• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404050502565
  • منبع : نمایندگی کردستان

فرمانده انتظامی کردستان خبر داد:

کشف ۱۰۰میلیارد ریال کالای قاچاق در سقز

کشف ۱۰۰میلیارد ریال کالای قاچاق در سقز

ایسنا/کردستان فرمانده انتظامی استان کردستان از کشف ۱۷۶ دستگاه کولر خارجی قاچاق به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال توسط ماموران انتظامی شهرستان سقز خبر داد.

سردار علی آزادی، یکشنبه پنجم مرداد در تشریح این خبر اظهار کرد: ماموران پلیس مبارزه با قاچاق کالای سقز با اشراف اطلاعاتی یک دستگاه خودرو کامیون حامل بار قاچاق را در محورهای شهرستان شناسایی کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان در روز یکشنبه ۵ مرداد؛ وی افزود: ماموران انتظامی با اقدامات پلیسی و پس از هماهنگی با مراجع قضایی خودرو مورد نظر را متوقف و در بازرسی از آن تعداد ۱۷۶ دستگاه کولر گازی ۲۴ هزار خارجی قاچاق با مارک‌های مختلف کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه کارشناسان ارزش کالای قاچاق کشف شده را ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد کردند، خاطرنشان کرد: در این راستا یک نفر دستگیر و به همراه پرونده در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha