• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404050502673
  • خبرنگار : 50593

معاون استاندار مازندران خبر داد

آغاز عملیات اجرایی راه‌سازی «تنکابن-قزوین» توسط قرارگاه خاتم‌الانبیا در مازندران

آغاز عملیات اجرایی راه‌سازی «تنکابن-قزوین» توسط قرارگاه خاتم‌الانبیا در مازندران

ایسنا/مازندران معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران از آغاز قریب‌الوقوع عملیات اجرایی پروژه راه‌سازی تنکابن به قزوین از سمت مازندران توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء خبر داد.

عبدالرضا دادبود یکشنبه پنجم مرداد در جمع خبرنگاران در استانداری مازندران، اظهار کرد: این تصمیم پس از برگزاری جلسه‌ای مهم میان استاندار و مسئولان قرارگاه خاتم‌الانبیاء برای بررسی ظرفیت‌های مشارکت در پروژه‌های عمرانی استان اتخاذ شد.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی مناسب این پروژه از سمت قزوین و عدم پیشرفت کافی در سمت مازندران تاکید کرد که با مذاکرات صورت‌گرفته، این پروژه با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.

دادبود همچنین به فعالیت‌های جاری موسسات وابسته به قرارگاه خاتم در استان، از جمله پروژه سد هراز اشاره کرد و از تفاهم جدید برای ورود موسسات راه‌سازی قرارگاه به پروژه‌های استان خبر داد.

معاون استاندار مازندران به ظرفیت بالای لجستیکی و ماشین‌آلات قرارگاه خاتم‌الانبیاء اشاره اظهار کرد: حضور این قرارگاه می‌تواند به تسریع در اجرای پروژه‌ها و همچنین استفاده از تجهیزات در مواقع مدیریت بحران کمک شایانی کند.

وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به تجربه قرارگاه، پروژه‌های بزرگ بیشتری در استان با همکاری این مجموعه انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha