• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404050704110
  • خبرنگار : 50046

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی استان خبر داد

نیاز جدی خراسان شمالی به ایجاد شهرک‌های صنفی و کارگاهی

نیاز جدی خراسان شمالی به ایجاد شهرک‌های صنفی و کارگاهی

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی از نیاز جدی این استان به شهرک‌های صنفی و کارگاهی خبر داد.

مهدی توانا در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در شهرهای این استان کارگاه‌هایی مانند آهن فروشی، تراشکاری و ... وجود دارد که آن‌ها برای ساماندهی نیاز به ایجاد شهرک‌های کارگاهی و صنفی است.

وی با اشاره به اینکه در حال شناسایی پهنه‌های جدید برای ساخت شهرک و نواحی صنعتی در این استان هستیم، افزود: به دنبال توسعه زیرساخت‌ها برای انجام سرمایه‌گذاری در این استان هستیم که یکی از آن‌ها ایجاد شهرک و نواحی صنعتی است.

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی ادامه داد: رایزنی با دستگاه‌های ذی ربط همچون دستگاه‌های دارای زمین برای ایجاد این زیرساخت‌ها هستیم.

توانا تصریح کرد: علاوه بر ایجاد شهرک های صنفی و کارگاهی، به دنبال آن هستیم تا در حوزه شهرک‌های نیروگاه‌های خورشیدی نیز ورود پیدا کنیم. تاکنون ۶ قرارداد ساخت نیروگاه خورشیدی در شهرک‌های صنعتی این استان به منظور تامین برق مورد نیاز منعقد شده است.

وی گفت: قراردادهای منعقدشده در زمین‌های به مساحت چهار هکتار بوده است که با ساخت این نیروگاه‌ها ۲.۵ مگاوات برق تولید خواهد شد. این نیروگاه‌ها در شهرک‌های صنعتی اسفراین، فارروج، شیروان و سیساب بجنورد هستند.

وی افزود: بیشترین این قراردادها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی شیروان و اسفراین بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha