• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404051106397
  • منبع : کمیته امداد استان تهران

خدمات کمیته امداد در جنگ ۱۲ روزه؛ از توزیع غذا و سبد کالا تا کمک به تعمیر مسکن آسیب‌دیدگان

خدمات کمیته امداد در جنگ ۱۲ روزه؛ از توزیع غذا و سبد کالا تا کمک به تعمیر مسکن آسیب‌دیدگان

مشاور امور بانوان رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) خدمات این نهاد در جنگ ۱۲ روزه تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران را تشریح کرد و گفت: دو همکار و چندین خانواده در ایام جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسدیند. در ایام جنگ کمیته امداد توزیع چندین هزار غذا و سبد کالا داشته است، ۳۳۳ ایستگاه صلواتی برگزار شد و کمیته در ایستگاه امنیتی اجتماعی مشارکت کرد. کلاس مشاوره برگزار و مشاوره‌های خود را در ایام جنگ ادامه دادیم.

به گزارش ایسنا، لاله افتخاری در نشست معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با مشاوران امور زنان و خانواده وزراء و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی با بیان اینکه بیش از ۴ میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند گفت: بیش از ۳ میلیون نفر زن و بیش از یک میلیون نفر دختر هستند که نشان از عنایت کمیته امداد بر زنان دارد.

وی با بیان اینکه کمیته امداد تجربه ایجاد مراکز نیکوکاری دارد که به صورت محله محور فعالیت می‌کنند افزود: این مراکز نیازمندان و آسیب دیدگان را اعم از اینکه تحت پوشش کمیته باشند یا نباشند را شناسایی می‌کند و با آنها در ارتباط است.

افتخاری با بیان اینکه اگرچه سامانه وصل به امداد است اما خدمت رسانی آن فراتر است به اهم اقدامات این نهاد در ایام جنگ ۱۲ روزه پرداخت و ادامه داد: ابلاغ دستورالعمل‌ها، رصد و اخبار گیری از وضعیت روزانه افراد تحت پوشش از جمله اقدامات است.

وی با بیان اینکه ساختمان‌های کمیته امداد خسارت دیدند اما خدمات به ساختمان‌های دیگر منتقل شد و هیچ لحظه‌ای خدمات متوقف نشد گفت: حتی اگر خدمت رسانی با ۳۰ درصد نیروی انسانی ارائه شد، باقی نیروها دورکاری می‌کردند.

افتخاری با بیان اینکه جلسه مدیران و معاونین هفته‌ای دو الی سه بار برگزار شد افزود: مرکز داده‌ها پشتیبانی شد و مراکز اقامتی و اردوگاه‌های کمیته امداد آماده سازی شدند.

وی با بیان اینکه بخشنامه‌ای برای اینکه مدیران کل استان‌ها به صورت مستقل کار کنند ابلاغ شد تا در اسرع وقت اقدامات مهم را انجام دهیم عنوان کرد: سامانه‌هایی هم برای مددجویان و هم برای کارکنان داریم که طبق آن جلساتی برگزار و محتوا برای افراد ارسال شده است. همچنین در این ایام توزیع شیرخشک و هدایا انجام شد.

افتخاری با بیان اینکه مبالغی به صورت بلاعوض به استان ها داده شد تا کمکها برای مسکن آسیب دیده ها قطع نشود اظهار کرد: برخی مددجویان در آستانه خروج از کمیته امداد بودند اما این امر را توقف دادیم تا آسیب نبینند.

وی ادامه داد: ۱۳۰ میلیارد تومان مازاد اعتبارات مصوب برای استان ها ارسال شد تا جامعه هدف را حمایت کنند.

افتخاری با بیان اینکه در ایام جنگ ۱۲ روزه کمیته امداد توزیع چندین هزار غذا و سبد کالا داشته است، اظهار کرد: ۳۳۳ ایستگاه صلواتی برگزار شد و کمیته امداد در ایستگاه امنیتی اجتماعی مشارکت کرد. کلاس مشاوره برگزار و کمیته امداد مراکز مشاوره دارد و مشاوره‌های خود را در ایام جنگ ادامه داده است.

وی با بیان اینکه دو همکار در ایام جنگ ۱۲ روزه شهید شدند اظهار کرد: از مددجویان نیز چندین خانواده بودند که به صورت خانوادگی به شهادت رسیدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha