• دوشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۸
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404051307625
  • خبرنگار : 71129

اعتراض مردم تایوان علیه رژیم صهیونیستی

اعتراض مردم تایوان علیه رژیم صهیونیستی

صدها فعال طرفدار فلسطین با چسباندن برگه‌هایی شبیه اسکناس‌ آغشته به رنگ قرمز روی پرچم‌های اسرائیل و تایوان در مقابل وزارت امور خارجه تایوان، سفیر تایپه در سرزمین‌های اشغالی را به خاطر پرداخت پول به یک مرکز درمانی در داخل یک شهرک اسرائیلی در کرانه باختری اشغالی محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، اعتراضات اخیر حامیان فلسطین در تایوان پس از آن آغاز شد که «یسرائیل گانز»، رئیس یک سازمان فراگیر از جوامع شهرک‌نشین به نام «شورای یشا»، در رسانه‌های اجتماعی نوشت که نماینده تایپه در تل‌آویو، «ابی لی» ماه گذشته قول حمایت از یک مرکز در شمال قدس را داده است.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، شرکت کنندگان در این راهپیمایی اعتراضی همچنین نسل کشی در نوار غزه و اقدامات رژیم صهیونیستی در این باریکه را محکوم کردند.

اعتراض مردم تایوان علیه رژیم صهیونیستی
راهپیمایی مردم تایوان در حمایت از فلسطین

رهبران این اعتراضات همچنین از دولت تایپه خواستند تا تمامی کمک‌های مالی به رژیم صهیونیستی را متوقف کند چون با اقدامات این رژیم، بیش از ۶۰ هزار نفر در نوار غزه از اکتبر ۲۰۲۳ کشته شده‌اند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی همچنین از دولت تایپه خواستند تا از تبانی در نسل کشی و قحطی در جریان در باریکه غزه دست بکشد.

اعتراض مردم تایوان علیه رژیم صهیونیستی
راهپیمایی مردم تایوان در حمایت از فلسطین

در بیانیه این شرکت کنندگان همچنین آمده که هرگونه کمک به این مرکز درمانی در اراضی اشغالی متعلق به شهرک نشینان به منزله معنا دادن و قانونی دانستن سیستم آپارتاید رژیم صهیونیستی است که نقض گسترده قوانین بین‌المللی محسوب می‌شود.

این در حالیست که وزارت امور خارجه تایوان تعهد به کمک به این مرکز بهداشتی متعلق به شهرک نشینان صهیونیست را رد کرده و در بیانیه‌ای اعلام کرد که سفر فرستاده تایوان به اراضی اشغالی فقط برای بررسی همکاری‌های درمانی بوده و تایوان سال گذشته میلادی ۵۰۰ هزار دلار کمک به آوارگان فلسطینی اختصاص داده است.

اعتراض مردم تایوان علیه رژیم صهیونیستی
راهپیمایی مردم تایوان در حمایت از فلسطین

تایوان که فلسطین را به رسمیت نمی‌شناسد روابطش را با رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه عمیقتر کرده، یک گروه دوستی پارلمانی راه‌اندازی کرده، ۵۰۰ هزار دلار به گشت‌های پزشکی اسرائیل اهدا کرده، یک برنامه‌ی متقابل تعطیلات کاری راه‌اندازی و همچنین مشوق همکاری‌های فناوری و تجاری بین تایوان و اسرائیل بوده است.

«ائتلاف تایوان برای فلسطین آزاد» به همراه سایر گروه‌های حقوق بشری مانند «اتحاد تایوان برای حقوق بشر» و «انجمن بین‌المللی کارگران تایوان» می‌گویند چندین شرکت تایوانی قطعات مورد استفاده در سیستم‌های تسلیحاتی آمریکایی و اسرائیلی را تامین می‌کنند؛ اتهامی که مقامات به طور علنی به آن نپرداخته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha