• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404051408472
  • خبرنگار : 71649

شهردار منطقه ۵ :

اراده‌ای برای انتقال انبار نفت وجود ندارد/ در بوستان‌ها پناهگاه می‌سازیم

اراده‌ای برای انتقال انبار نفت وجود ندارد/ در بوستان‌ها پناهگاه می‌سازیم

شهردار منطقه ۵ با اشاره به ایمنی انبار نفت گفت: صحبت‌هایی درباره جا به جایی مطرح شده اما اراده جدی برای بحث جا به جایی در بین همکاران وزارت نفت وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا پوریانفر امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری اصحاب رسانه به میزبانی کمپ ناصرحجازی با تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران چشم بینا و انعکاس نیازمندی‌های مردم هستند.

وی با اشاره به ظرفیت منطقه ۵ گفت: منطقه ۵ جمعیت یک میلیونی دارد؛ مناطق ۴ و ۵ بعد از ۸ کلان شهر، بیشترین جمعیت را دارند. پتانسیل این منطقه در حوزه‌های مختلف بی بدیل است و باتوجه به جمعیت بالا به شدت نیاز است مردم از فضای دود و فضای شهری بیرون و به دل طبیعت بروند. ظرفیت کوهستان‌های شمالی منطقه بی نظیر است و چراغ اول را آقای زاکانی روشن کرد و گره روددره فرحزاد را باز کرد.

شهردار منطقه ۵ همچنین عنوان کرد: فاز دوم روددره در حال اجراست و فاز سوم آن در مسیر امامزاده داود است که در آینده به اجرا خواهد رسید. علاوه بر روددره فرحزاد، فضای کن را داریم. همکاران ما در شورای عالی شهرسازی و معماری معمولا می‌گویند این فضای سبز حفظ شود اما پتانسیل آن در اختیار مردم قرار نگرفته است؛ می‌توان از این ظرفیت استفاده و مسیرهای گردشگری، تفریحی و کوهنوردی ایجاد کرد و به مسیر روددره فرحزاد اتصال داد.

وی با اشاره به جنگ تحمیلی اخیر بیان کرد: شهرداری منطقه ثانیه‌ای متوقف نشد و هنوز در حال پیگیری و رفع مسائل است.

وی عنوان کرد: شهرداری منطقه ۵ در مرز مهران معین است و نیروهای زیادی در سه شیفت کار در این منطقه حضور دارند و در خدمت زائرین هستند. ۵۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و ۸ دستگاه خودروی آتش نشانی پیش بینی شده و با استاندار، شهردار و فرماندار ایلام نشست‌های خوبی برگزار کردیم. سوله‌ای در آن منطقه در حال احداث داریم که پیشرفت خوبی داشته است.

وی ادامه داد: در بحث زیرساختی پروژه‌های خوبی را شاهد هستیم؛ تقاطع جنت آباد و آبشناسان، تقاطع ستاری و فهمیده، تقاطع تعاون و حکیم و تقاطع اشرفی اصفهانی از جمله پروژه‌های عمرانی ما هستند؛ تقاطع آبشناسان هفته آینده به افتتاح خواهد رسید و پروژه‌های دیگر از جمله آسفالت معابر داشتیم که از ابتدای سال حدود ۵۰ هزار تن آسفالت ریزی داشتیم. ۳۰ هزار متر مربع اصلاح کفپوش و سنگ فرش نیز انجام دادیم.    

پوریانفر با اشاره به اقدامات شهرداری منطقه ۵ عنوان کرد: مهم ترین برنامه ما موکب اربعین است که کارهای خوبی در حال انجام است؛ حدود ۴۰۰ متر مربع چادر، اتاق مادر و کودک، پذیرایی از زائران و ... از جمله اقدامات ما هستند. همچنین آیین بدرقه از همکاران ما انجام شده است.

وی ادامه داد:‌ اولین مرکز بازار زنان سرپرست خانوار در منطقه احداث شد و بحث کمک به مساجد و آموزش و پرورش را در طول سال مداوم داریم. بیش از ۱۷ پناهگاه در منطقه شناسایی شد تا بازسازی شوند و ۷ پارک در منطقه را در این راستا توسعه خواهیم داد. در حوزه ترافیک احداث پایانه تاکسی متروی آرمان و پایانه تاکسی مترو شهر زیبا با معماری ایرانی اسلامی را خواهیم داشت.

شهردار منطقه ۵ همچنین بیان کرد: با همه دستگاه‌ها همکاری بسیار خوبی داشتیم و در مساله آب یا در مساله بحران همکاری‌ها به خوبی پیش می‌رود. با کمک به همدیگر در همه دستگاه‌ها می‌توانیم باری از روی دوش مردم برداریم.    

وی با اشاره به ایمنی انبار نفت تهران بیان کرد: جلسات مختلفی در این خصوص انجام شد و چند بار مانور در ایمنی انبار نفت داشتیم. انبار نفت زمانی در محلی ساخته شد که بافت مسکونی نبود. صحبت‌هایی درباره جا به جایی مطرح شده اما باید با مصوبه شاک جا به جایی صورت بگیرد؛ اراده جدی برای بحث جا به جایی در همکاران وزارت نفت وجود ندارد؛ این انبار باید جا به جا شود و زمین‌هایی هم پیش بینی شده است اما  اراده‌ای وجود ندارد.

پوریان فر ادامه داد: ایجاد دسترسی انبار نفت و وصل شدن به ابتدای باکری در حال کار است و قرار شد کار در این خصوص با شهرداری و هزینه آن با شرکت پخش پالایش باشد و شماره حساب را هم به آن‌ها معرفی کردیم اما کاری از سوی آن‌ها انجام نشد.

پوریانفر درخصوص وضعیت پناهگاه‌های منطقه بیان کرد: معاونت اجتماعی با همکاری آموزش و پرورش، ۱۷ پناهگاه را شناسایی کرد اما امکانات خوبی نداشتند؛ ما برنامه‌ریزی کردیم که مشکلات آن‌ها رفع شود. البته پناهگاه‌های قدیمی آنگونه که باید قابلیت ندارند و فقط از نظر روانی کمک می‌کنند؛ آقای زاکانی اعلام کرد در بوستان‌هایمان ۳۰ درصد پایین برویم و در این مکان‌ها کار پناهگاه‌ها را انجام دهیم.

وی درباره وضعیت بافت‌های فرسوده منطقه ۵ عنوان کرد: بافت فرسوده کن تنها بافت فرسوده منطقه بود؛ طرح توسعه کن در دستور کار بود و آغاز هم شد اما انگیزه‌ای نبود و ادامه پیدا نکرد اما برنامه‌هایی وجود دارد که دوباره این طرح احیاء و اجرا شود.

همچنین در حاشیه این نشست پوریانفر با علی نظری جویباری مدیرعامل استقلال دیدار و از کمپ ناصرحجازی بازدید کرد. تجهیز کمپ ناصر حجازی از سوی شهرداری منطقه ۵ تهران انجام شد.

اراده‌ای برای انتقال انبار نفت وجود ندارد/ در بوستان‌ها پناهگاه می‌سازیم
 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha