• سه‌شنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404052112632
  • خبرنگار : 50549

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی:

اربعین نماد اتحاد مظلومان و حق‌خواهان جهان است

اربعین نماد اتحاد مظلومان و حق‌خواهان جهان است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی اربعین را نماد اتحاد همه مظلومان و حق‌خواهان دانست و گفت: همه در این راه برای قیام حق علیه باطل آماده‌اند و منتظر قیام قائم آل محمد هستند که پرچم ظلم‌ستیزی را برافرازد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد احمدزاده در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه اربعین استمرار راه سیدالشهدا است، اظهار کرد: این حرکت عظیم تریبونی برای تبیین و نشر پیام حضرت سیدالشهدا به شمار می‌رود.

وی افزود: اگر امروز شاهد حضور گسترده مردم از اقوام، ملیت‌ها، مذاهب و حتی ادیان مختلف در پیاده‌روی اربعین هستیم، به خاطر ندای مظلومیت سیدالشهدا است.

احمدزاده با اشاره به اینکه هر کسی نمی‌تواند با یزید بیعت کند، افزود: «و مثلی لا یبایع مثله» که در تاریخ ماندگار شد سخن سیدالشهدا است که فرمودند «بر این اساس امروز هم یزیدیان زمان مشخص هستند و کسی که ادعای رهروی سیدالشهدا دارد نمی‌تواند در جبهه‌ای که یزیدیان زمان ایستاده‌اند حضور داشته باشد»؛ در این میان تنها دو جبهه وجود دارد، حق و باطل و جبهه میانه‌ای نیست.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: امروز شاهد صف‌بندی نهایی در برابر ظلم و ستم هستیم و هیچ میانه‌ای وجود ندارد. یا باید در کنار کودک‌کشان و قاتلان ایستاد یا در صف مظلومان که مورد جنایت قرار گرفته‌اند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با اشاره به اعتراضات جهانی علیه ظلم و حمایت از مردم مظلوم غزه گفت: در استرالیا، آمریکا و اروپا افرادی حضور دارند که مسلمان نیستند اما صدای حق‌خواهی را از خیابان‌ها بلند می‌کنند.

احمدزاده همچنین به سیاست‌های دوگانه برخی کشورها اشاره و اظهار کرد: اعلام رسمی حمایت از دو کشور بودن فلسطین و اسرائیل، صرفاً یک شوی تبلیغاتی است و در عمل خباثت و ظلم ادامه دارد. شرط گذاشتن برای به رسمیت شناختن فلسطین به شرط به رسمیت شناختن اسرائیل، ادامه همان خباثت‌ها است.

وی به جنایات رژیم صهیونیستی اشاره و تاکید کرد: این رژیم قاتل کودکانی است که حتی در رساندن شیر خشک به آن‌ها هم تعلل می‌کند. روزانه ده‌ها کودک در صف غذا به دلایل گرسنگی یا ترور کشته می‌شوند؛ این اعداد برای ما عدد نیست بلکه ذبح انسانیت است و مدعیان حقوق بشر در مقابل این فجایع سکوت کرده‌اند.

این کارشناس مذهبی گفت: اربعین امتداد خون سیدالشهدا است و امروز این حرکت جهانی مردم را فارغ از مرزها و ملیت‌ها به سوی خود جذب می‌کند. این میدان نشان ‌دهنده روشن شدن جبهه حق و باطل است و همه حق‌خواهان در این مسیر و گرد مغناطیسی به نام سیدالشهدا گرد هم آمده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha