• چهارشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404052213414
  • خبرنگار : 50228

معاون عمرانی اداره کل ورزش استان عنوان کرد

اجرای پروژه‌های ورزشی با نگاه عدالت‌محور به مناطق کم برخوردار خوزستان

اجرای پروژه‌های ورزشی با نگاه عدالت‌محور به مناطق کم برخوردار خوزستان

ایسنا/خوزستان معاون عمرانی اداره کل ورزش و جوانان خوزستان با بیان این که در بحث ایجاد زمین چمن مصنوعی در استان تاکنون ۱۵ پروژه در روستاها و مناطق کم‌برخوردار بوده است، گفت: اجرای پروژه‌های ورزشی استان با نگاهی عدالت‌محور و با در نظر گرفتن مناطق کم برخوردار اجرا می‌شوند.

امین دارابی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: با نگاهی عدالت محور و در نظر گرفتن مناطق کم برخوردار با اختصاص تخصیص نسبت به فعالسازی شش پروژه نیمه فعال استخر در شهرستان‌های صفی آباد دزفول، هندیجان، سوسنگرد، باغملک و آغاجاری و با اعتباری بالغ بر ١١٠ میلیارد تومان اقدام شد که خوشبختانه دو پروژه سوسنگرد و هندیجان در هفته دولت به افتتاح خواهند رسید.

او ادامه داد: با استفاده از ظرفیت هیات‌های ورزشی و ادارات شهرستانی و با تزریق کمک های مالی به آن‌ها نسبت به راه اندازی مجدد استخرهای شهرستان‌های شادگان و گتوند نیز اقدام شد. همچنین تعداد ٧٠ روکش چمن مصنوعی در سطح استان انجام شده که از این تعداد ۵٧ عدد روکش زمین چمن مصنوعی در روستاها، مناطق محروم و مرزی بوده است.

معاون عمرانی اداره کل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به ایجاد روشنایی زمین‌های ورزشی محلات نیز بیان کرد: در سال جاری در یک اقدام بی‌سابقه اداره کل ورزش با حمایت نمایندگان حوزه انتخابیه اهواز،حمیدیه، کارون و باوی نسبت به ایجاد روشنایی جهت زمین‌های خاکی محلات، تا کنون دو زمین در شهر کارون اجرا شده و دو زمین ورزش چمن در شهرستان اهواز در حال انجام است.

او تاکید کرد: تجهیز این زمین‌های ورزشی به روشنایی امکان استفاده ورزش استان در ساعات خنک‌تررا فراهم می‌آورد. این پروژه مورد استقبال نمایندگان و مسئولین محترم شهرستان قرار گرفته و امید است با حمایت آن‌ها، اداره کل بتواند تعداد قابل توجهی از زمین‌های خاکی محلات را مجهز به سیستم روشنایی نماید.

دارابی عنوان کرد: همچنین تاکنون در بحث زمین چمن‌های طبیعی ٢٠ زمین چمن در حال اجرا بوده یا تکمیل شده‌اند که از این تعداد ۱۵ پروژه در روستاها و مناطق کمتر برخوردار واقع شده است.

او با بیان این که دو هدف در سال جاری مدنظر اداره کل ورزش در بخش عمرانی است، گفت: اهدف کوتاه مدت جذب بهینه و حداکثری اعتبارات عمرانی است که بستر آن کاملا مهیا است و طبق برنامه تعیین شده در حال اجرا و تحقق است. هدف دیگر این اداره کل علاوه بر افتتاح پروژه‌های تاثیرگذار و موارد پیش گفته و اجرای تعداد قابل توجهی زمین‌های چمن مصنوعی و طبیعی، بهره برداری از ٢٠ پروژه شاخص ورزشی است

معاون عمرانی اداره کل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به برخی از پروژه‌های ورزشی در استان، ادامه داد: افتتاح و بهره برداری از خانه کشتی استاندارد و بزرگ‌ایذه، بهره‌برداری از استخرهای سرپوشیده در شهرستان‌های هندیجان، سوسنکرد، باغملک و آغاجاری، افتتاح ٥ ساختمان خانه جوان با تجهیز کامل در شهرهای هویزه، مسجدسلیمان، شوشتر، دزفول و اندیمشک، افتتاح و بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره در سطح استان در شهرهای اهواز، شوش، کرخه، بهبهان، کارون و هندیجان، افتتاح و بهره برداری از پیست دو و میدانی گتوند، تختی اهواز و ماهشهر و افتتاح و بهره برداری از زمین چمن مصنوعی بزرگ امیدیه در دستور کار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha