دکتر بهشید بایمانی اظهار کرد: از ابتدای استقرار مواکب در مسیر تردد زائران، کارشناسان بهداشت محیط با پنج گروه به صورت ۲۴ ساعته نسبت به کنترل و پایش موادغذایی و همچنین آموزش به خادمان و متولیان مواکب اقدام کردهاند.
به گزارش ایسنا بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی آبادان در روز سهشنبه ۲۱ مرداد، وی افزود: با استفاده از دستگاههای پرتابل کنترل موادغذایی که نتایج را به صورت آنی ارائه میدهند از جمله دستگاه سنجش آلودگی سطوح، تست دورریز روغن (TPM)، کنترل دما و رطوبت بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ آزمایش انجام شده است.
معاون بهداشت دانشگاه آبادان گفت: تاکنون بیش از ۱۰ تن موادغذایی که به دلایل مختلف شرایط مصرف را نداشتهاند، با هماهنگی مقام قضایی از چرخه مصرف خارج شده است.
بایمانی افزود: عملیات نظارت بر مواکب شلمچه با بیش از ۴ هزار نفرساعت فعالیت کارشناسان بهداشت تاکنون انجام شده است و تا پایان مراسم حماسی اربعین ادامه نیز خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات