• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404052514901
  • منبع : نمایندگی اردبیل

استاندار اعلام کرد

پرداخت۴۵۰۰ میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران استان اردبیل

پرداخت۴۵۰۰ میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران استان اردبیل

ایسنا/اردبیل استاندار اردبیل از پرداخت ۲هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران استان در دو روز گذشته خبر داد و گفت: با در نظر گرفتن این مبلغ، مجموع پرداختی‌ها به ۴هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

مسعود امامی یگانه با اشاره به پیگیری‌های انجام‌ شده، اظهار کرد: طی روزهای آینده میزان پرداختی‌ها به بیش از ۸۰ درصد مطالبات گندم‌کاران استان اردبیل خواهد رسید.

استاندار اردبیل در روزهای گذشته از تامین بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال برای پرداخت مطالبات گندمکاران استان اردبیل خبر داده بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل در ۲۵ مرداد، تاکنون میزان خرید تضمینی گندم طی سال جاری، ۳۲۴هزار تن است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha