• چهارشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404052213396
  • خبرنگار : 30058

رئیس پارک علم و فناوری اردبیل:

اصحاب رسانه برای اطلاع‌رسانی در مرحله فرزانگی و میهن پرستی گام بردارند

اصحاب رسانه برای اطلاع‌رسانی در مرحله فرزانگی و میهن پرستی گام بردارند

ایسنا/اردبیل رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: از اصحاب رسانه انتظار می‌رود در زمینه اطلاع‌رسانی در مرحله فرزانگی گام بردارند چرا که فرزانگی یک قدم بالاتر از عقل‌محوری و خردمحوری بوده و فرزانگان علاوه بر اینکه واجد عقل و خرد بودند، وجدان، عشق و میهن پرستی را در اولویت قرار دادند.

حبیب ابراهیم‌ پور شامگاه ۲۱ مرداد در مراسم اختتامیه رویداد تولید محتوای دیجیتال در اردبیل با اشاره به برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه توسط پارک علم و فناوری استان اردبیل، گفت: هدف ما از برگزاری این رویداد، تولید محتوایی بود که به آرامش، شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی ختم شود.

وی با تاکید بر اینکه تولید محتوای دیجیتال در دوران جنگ تحمیلی بسیار مهم بود، افزود: بر همین اساس هر روز در پارک علم و فناوری استان اردبیل شاهد تولید محتوای دیجیتال توسط فناوران بودیم.

ابراهیم‌پور با بیان اینکه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برخی از مردم عقل‌محور و برخی دیگر خردمحور عمل کردند، ادامه داد: برخی نیز فرزانگی را در پیش گرفتند؛ چرا که فرزانگی یک قدم بالاتر از عقل‌محوری و خردمحوری بوده و فرزانگان علاوه بر اینکه واجد عقل و خرد بودند، وجدان، عشق و میهن پرستی را در اولویت قرار دادند.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با تاکید بر اینکه جامعه‌ای که به مرحله فرزانگی برسد، جامعه توسعه‌ یافته است، گفت: از اصحاب رسانه نیز انتظار می‌رود در اطلاع‌رسانی در مرحله فرزانگی گام بردارند.

محمد حسن‌زاده رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه نقش رسانه‌ها در جنگ چند بعدی است، گفت: رسانه در جنگ می‌تواند واقعیت را منعکس یا تحریف کند.

وی با بیان اینکه امروز توجه به موضوع شکل‌گیری افکار عمومی اهمیتی کمتر از موضوع خود جنگ ندارد، افزود: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علی‌رغم همه خساراتی که به وجود آورد، برکاتی همچون ایجاد انسجام ملی و انسجام رسانه‌ها به‌ویژه در میان رسانه‌های مستقل داشت.

حسن‌زاده با بیان اینکه امروز علاوه بر جنگ‌های فیزیکی، شاهد جنگ رسانه‌ای نیز هستیم، ادامه داد: همچنین رسانه در جنگ به عنوان سلاح و شاهد عمل می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha