• دوشنبه / ۱۴ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404071409225
  • منبع : نمایندگی فارس

یک مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح کرد

تایید سلامت گندم‌های آسیب‌دیده در آتش‌سوزی یکی از کارخانه‌های آرد فارس

تایید سلامت گندم‌های آسیب‌دیده در آتش‌سوزی یکی از کارخانه‌های آرد فارس

ایسنا/فارس مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در پی وقوع آتش‌سوزی در یکی از کارخانه‌های آرد استان و سوختگی بخشی از گندم‌های موجود در انبار، گندم‌های آسیب‌دیده در آتش‌سوزی، پس از تأیید آزمایشگاه کنترل غذا وارد چرخه تولید شدند تا از ورود مواد اولیه نامناسب به چرخه تولید نان و آرد استان جلوگیری شود.

میثم حسینی مقدم امامی گفت: به دنبال وقوع آتش‌سوزی در انبار نگه‌داری گندم یکی از واحدهای تولید آرد استان در اواخر فصل تابستان، مقادیری از گندم‌های موجود دچار آسیب حرارتی شدند. در پی این حادثه، با هدف پیشگیری از هرگونه تهدید احتمالی برای سلامت عمومی جامعه و جلوگیری از ورود مواد اولیه نامطلوب به چرخه تولید آرد و نان، موضوع بلافاصله در دستور کار قرار گرفت.

مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: در نخستین گام، با هدف اطمینان از سلامت مواد اولیه و پیشگیری از استفاده احتمالی از گندم‌های دودگرفته یا سوخته، دستور توقیف کامل محموله گندم آسیب‌دیده صادر شد و هم‌زمان هماهنگی‌های لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان فارس جهت بررسی‌های فنی و قانونی انجام گرفت.

به گفته حسینی‌مقدم، پس از انجام بررسی‌های جامع و دقیق و نمونه‌برداری از گندم‌های سالم تفکیک‌شده از گندم‌های آسیب‌دیده، نمونه‌ها به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارسال شد تا آزمایش‌های کنترل کیفی بر روی آنها انجام شود، نتایج آزمایش‌ها نشان داد که گندم‌های سالم جداسازی‌شده از کیفیت لازم برای تولید آرد برخوردار است و پس از اطمینان از سلامت کامل این محموله، مجوز تولید آرد از گندم‌های سالم صادر شد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز تأکید کرد: اقدامات انجام‌شده در این پرونده، بیانگر حساسیت و نظارت دقیق دانشگاه علوم پزشکی شیراز در صیانت از سلامت عمومی جامعه است. هرگونه ماده اولیه مشکوک یا فاقد کیفیت، بدون استثنا از چرخه تولید خارج می‌شود تا نان و آرد مصرفی مردم، ایمن و استاندارد باشد.

محسن صالحی، رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این خصوص بیان کرد: به منظور تصمیم گیری دقیق و مستند، چندین جلسه کارشناسی مشترک میان نمایندگان معاونت غذا و دارو، اداره کل غله استان و سایر مراجع ذی‌ربط برگزار شد تا ضمن بررسی ابعاد مختلف موضوع، روش‌های جداسازی گندم‌های سالم از گندم‌های سوخته و دودگرفته مورد ارزیابی قرار گیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در روز دوشنبه ۱۴ مهر، این اقدام با همکاری و هماهنگی معاونت غذا و دارو و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اداره کل غله و خدمات بازرگانی فارس انجام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha