• شنبه / ۱۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404071911942
  • خبرنگار : 71443

هگست: قطر پایگاهی در آمریکا نخواهد داشت

هگست: قطر پایگاهی در آمریکا نخواهد داشت

وزیر جنگ ایالات متحده با تاکید بر اینکه ارتش کشورش همکاری دیرینه‌ای با قطر دارد، اعلام کرد که واشنگتن کنترل پایگاه هوایی قطر در آمریکا را در دست خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا روز جمعه اعلام کرد که واشنگتن قصد دارد یک پایگاه نیروی هوایی برای قطر در ایالت آیداهو احداث کند.

هگست که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، درباره تاسیسات نیروی هوایی امیری قطر در پایگاه هوایی مانتین‌هوم در آیداهو اظهار داشت: این پایگاه میزبان گروهی از جنگنده‌های اف-۱۵ قطر و خلبانان آن خواهد بود تا تمرینات مشترک ما را تقویت کند، توان رزمی و قابلیت همکاری را افزایش دهد. این، فقط نمونه دیگری از مشارکت نزدیک ما با قطر است.

وزیر آمریکایی ساعاتی پس از اعلام این خبر طی پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «توضیح مهم: ارتش ایالات متحده همکاری دیرینه‌ای با قطر دارد، از جمله همکاری اعلام شده با هواپیماهای اف-۱۵کیوآ.

وی ادامه داد: با این حال، برای روشن شدن موضوع، قطر پایگاه خود را در ایالات متحده نخواهد داشت؛ چیزی شبیه به یک پایگاه نخواهد بود. ما پایگاه موجود را کنترل می‌کنیم، همان‌طور که با همه شرکا همین کار را می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha