• دوشنبه / ۲۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404072818113
  • خبرنگار : 51016

دبیر همایش صنعت غذا در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکید کرد

توسعه صنایع غذایی به جای صنایع پرریسک

توسعه صنایع غذایی به جای صنایع پرریسک

ایسنا/اصفهان دبیر همایش صنعت غذا در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در شرایطی که بحران آب و چالش‌های زیست‌محیطی استان را تهدید می‌کند، توسعه صنایع غذایی به جای صنایع پرریسک، می‌تواند آینده‌ای روشن‌تر برای اصفهان رقم بزند.

بهنام ادیبی، امروز دوشنبه ۲۸ مهر در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی صنعت غذا با شعار «همه با هم برای غذای بهتر و آینده بهتر»  برگزار شده ‌بود، این رویداد را نمادی از عظمت و ظرفیت‌های صنعت غذای استان دانست و اظهار کرد: هدف اصلی این همایش، تجلیل از واحدها و افراد تاثیرگذار در حوزه غذاست، کسانی که سلامت جامعه را در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده‌اند.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان و مدیران تصمیم‌ساز استان، بر اهمیت حمایت از صنعت غذا تأکید کرد و افزود: صنعت غذای اصفهان از ظرفیت‌هایی برخوردار است که توجه به آن‌ها می‌تواند نقش مهمی در اشتغال‌زایی، حفظ محیط زیست و تحقق توسعه پایدار ایفا کند. در شرایطی که بحران آب و چالش‌های زیست‌محیطی استان را تهدید می‌کند، توسعه صنایع غذایی به جای صنایع پرریسک، می‌تواند آینده‌ای روشن‌تر برای اصفهان رقم بزند.

به گزارش ایسنا، دبیر همایش صنعت غذا در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به مزایای توسعه این صنعت ادامه داد: وجود منابع کشاورزی و دامی غنی در استان، زمینه‌ساز جلوگیری از خام‌فروشی مواد اولیه است. همچنین، صنعت غذا در مقایسه با بسیاری از صنایع دیگر، نسبت اشتغال‌زایی بالاتری نسبت به میزان سرمایه‌گذاری دارد. به‌عنوان مثال، اشتغال‌زایی یک کارخانه سیمان با سرمایه‌گذاری ۱۵ هزار میلیارد تومان، معادل یک واحد صنعت غذایی با تنها یک هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است.

ادیبی با بیان اینکه این رویداد موجب آشنایی بیشتر مردم با توانمندی‌های تولیدی استان و افزایش اعتماد عمومی به نظارت‌های موجود می‌شود، درباره برنامه تجلیل از برگزیدگان گفت: در این همایش از ۱۸ واحد برتر صنعت غذا، ۴ صادرکننده برتر، ۱۸ مسئول فنی برتر، ۳ چهره پیشکسوت و تأثیرگذار صنعت غذا، ۲ چهره پیشکسوت مسئولیت فنی و یک چهره علمی تأثیرگذار تقدیر می‌شود.

وی در تشریح نحوه انتخاب واحدهای برتر توضیح داد: این انتخاب‌ها بر اساس پروژه‌ای از سوی سازمان غذا و دارو و در شش گروه اصلی فعالیت شامل لبنی، قندی، پروتئینی و گوشتی، ظروف یک‌بار مصرف و ... انجام شده است. از هر گروه، تا سه واحدی که بالاترین امتیاز را در بازرسی‌ها کسب کرده‌اند، به عنوان واحد برتر معرفی شده‌اند.

دبیر همایش صنعت غذا در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به توانمندی استان در حوزه لبنیات اشاره کرد و گفت: از میان چهار صادرکننده برتر، سه واحد در حوزه شیرخشک و یک واحد در حوزه بیسکویت فعالیت دارند. استان اصفهان با دارا بودن بیشترین تولید شیر خام در کشور، به‌عنوان قطب تولید محصولات لبنی مانند شیر و کره در کشورهای اطراف شناخته شده و برندهای آن در این بازارها کاملاً پذیرفته شده‌اند.

ادیبی با بیان جزئیات اجرایی این رویداد خاطرنشان کرد: همایش صنعت غذا روز پنجشنبه، ۱ آبان‌ از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ در سالن نمایشگاه‌های دائمی اصفهان در سیتس سنتر برگزار خواهد شد. ۱۱۰۰ شرکت‌کننده از حدود ۵۰۰ واحد تولیدکننده فرآورده‌های غذایی در این همایش شرکت کرده‌اند و ثبت‌نام به صورت الکترونیکی انجام می‌شود. همچنین نمایشگاه جنبی با حضور حدود ۱۸ شرکت از واحدهای تحت پوشش اداره نظارت بر مواد غذایی برپا خواهد شد که محصولات خود را ارائه می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha