دکتر قدرتالله شاکرینژاد در سمینار تخصصی «حمایتهای تسکینی سرطان» که امروز ۸ آبان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد، ضمن تشریح تاریخچه شکلگیری این موسسه نیکوکاری در کشور و بهویژه در شهر اهواز، به تبیین اهداف و فعالیتهای این مجموعه پرداخت و اظهار کرد: این سمینار با هدف ارتقای آگاهی و تبادل تجربیات علمی در حوزه خدمات حمایتی بیماران سرطانی برگزار شده است.
وی با اشاره به لزوم همکاری نهادهای علمی، درمانی و خیریه در مسیر حمایت از بیماران مبتلا به سرطان، افزود: ایجاد ارتباط موثر بین سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و این خیریه میتواند حلقه خدمات درمانی و حمایتی بیماران مبتلا به سرطان را کامل کند و زمینه ارائه خدمات جامعتر و اثربخشتر را فراهم آورد.
در ادامه این برنامه همچنین تعدادی از متخصصان حوزه سرطان به ارائه سخنرانیهای علمی و تبادل نظر درباره تازهترین رویکردهای درمانی و حمایتی بیماران مبتلا به سرطان پرداختند.
به گزارش ایسنا، در این سیمنار همچنین دکتر سمیرا بیرانوند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و مدیر آموزش و پژوهش مکسا، دکتر آرتادخت خشوعی فوق تخصص درد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر کامران محمودی فوق تخصص درد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر مهشید وزیری فوق تخصص درد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر مریم کتانباف پزشک تسکینی مرکز مکسا، دکتر نرجس زعیم زاده فارماکولوژیست و فوق تخصص درد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و دکتر محمدمهدی هوشمندزاده پزشک تسکینی مرکز مکسا به صحبت پرداختند.
انتهای پیام


نظرات