به گزارش ایسنا، طبق تحلیل ماهانه دما توسط این سرویس، اکتبر امسال با میانگین دمای ۱۵.۱۴ درجه سانتیگراد، سومین اکتبر گرم ثبت شده در جهان بود.
این دما ۰.۷۰ درجه سانتیگراد بالاتر از میانگین سالهای ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۰ بود.
میانگین دمای جهانی در ماه گذشته همچنین ۱.۵۵ درجه سانتیگراد بالاتر از میانگین پیش از صنعتی شدن (۱۸۵۰ تا ۱۹۰۰) بود.
این اولین بار از آوریل امسال است که ناهنجاری دمای جهانی در یک ماه از ۱.۵ درجه سانتیگراد بالاتر از سطوح پیش از صنعتی شدن فراتر میرود.
با این حال، اکتبر ۲۰۲۵ (سال جاری میلادی) ۰.۱۶ درجه سانتیگراد خنکتر از اکتبر رکوردشکن ۲۰۲۳ بود که همچنان گرمترین اکتبر ثبت شده تاکنون است.
به گزارش آناتولی، دوره ۱۲ ماهه از نوامبر ۲۰۲۴ تا اکتبر ۲۰۲۵، میانگین دما را ۰.۶۲ درجه سانتیگراد بالاتر از میانگین سالهای ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۰ و ۱.۵ درجه سانتیگراد بالاتر از سطوح پیش از صنعتی شدن نشان داد.
پس از این اندازهگیریهای دما، اکنون تقریباً قطعی است که سال ۲۰۲۵ به عنوان دومین یا سومین سال گرم ثبت شده رتبهبندی خواهد شد و انتظار میرود که در سطح یا کمی پایینتر از سال ۲۰۲۳ باشد که در حال حاضر دومین سال گرم است.
سال ۲۰۲۴ همچنان گرمترین سال ثبت شده تاکنون است.
انتهای پیام


نظرات