• چهارشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404091207903
  • خبرنگار : 50455

جانشین فرمانده انتظامی استان خبر داد

کشف ۳۴ کیلوگرم تریاک در قم

کشف ۳۴ کیلوگرم تریاک در قم
عکس تزئینی است

ایسنا/قم جانشین فرمانده انتظامی استان قم از دستگیری قاچاقچی مواد مخدر با ۳۴ کیلوگرم تریاک دستگیر شد.

سرهنگ منوچهر نصیری اظهار کرد: در تعامل پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با پلیس مبارزه با موادمخدر استان قم مشخص شد یکی از قاچاقچیان قصد انتقال مقادیری مواد مخدر با یک دستگاه خودروی سواری از یکی از استان‌های جنوبی و پس از عبور از محور مواصلاتی استان قم به استان همجوار دارد، بنابراین بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان قم قرار گرفت.

جانشین فرمانده انتظامی استان افزود: در ادامه ضمن هماهنگی قضائی، مأموران به محورهای مواصلاتی اعزام و با کنترل تردد خودروهای عبوری، سرانجام خودرو موصوف را در محور اراک-قم شناسایی و توقیف کردند.

وی گفت: سپس در بازرسی از خودرو توقیفی ۳۴ کیلوگرم تریاک که به طرز ماهرانه‌ای جاسازی شده بود کشف شد.

نصیری اضافه کرد: در نهایت متهم اصلی دستگیر و به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شد.

دستگیری زن ۵۸ ساله با ۱۹ فقره سابقه کیفری

سرهنگ جعفر عباسعلی پور اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت تلفن همراه و وجوه نقد به روش کیف‌بازکنی از زائران شهر مقدس قم، موضوع به‌طور ویژه در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت و متهمه ۵۸ ساله شناسایی شد.

رئیس پلیس آگاهی استان قم افزود: در ادامه با اقدامات اطلاعاتی و اخذ نیابت قضائی، کارآگاهان پلیس آگاهی استان قم به یکی از استان‌های غربی کشور اعزام و موفق شدند وی را دستگیر کنند.  

وی گفت: بررسی‌ها نشان داد این فرد دارای ۱۹ فقره سابقه کیفری بوده و به ارتکاب ۱۷ فقره سرقت کیف‌بازکنی در محل‌های شلوغ با سوءاستفاده از غفلت مالباختگان، اموال باارزش آنان شامل تلفن همراه، طلاجات و وجوه نقد را سرقت می‌کرد.  

 عباسعلی پور با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با سارقان، تصریح کرد: پلیس آگاهی استان قم با جدیت در راستای تأمین امنیت زائران و شهروندان فعالیت می‌کند و اجازه نخواهد داد مجرمان آرامش مردم را خدشه‌دار کنند.

کشف و توقیف محموله دام قاچاق

سرهنگ علی تیموری اظهار کرد: در راستای اجرای طرح‌های مبارزه با قاچاق، مأموران پلیس امنیت اقتصادی که در جاده اراک مستقر بودند، حین بررسی خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان قم افزود: در بازرسی از این کامیون مشخص شد که حامل ۲۸ راس دام سبک بوده و راننده هیچ گونه مدارک و مجوز قانونی در خصوص بار به همراه نداشت.

تیموری اظهار کرد: کامیون توقیف و به یگان منتقل و پرونده قضائی در این خصوص تشکیل شد.

کشف ۱۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در قم

همچنین سرهنگ منوچهر نصیری  اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مبارزه با استخراج غیرمجاز رمز ارز، اکیپی از مأموران پلیس امنیت اقتصادی به همراه کارشناسان اداره برق، پس از هماهنگی با سلسله مراتب و مقام قضائی، به محل شناسایی شده که یک شرکت بود اعزام شدند.

وی افزود: در بازرسی از این شرکت، ۱۰ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف و فرد متخلف نیز در محل دستگیر و پرونده این تخلف جهت رسیدگی قضائی به مراجع ذیربط ارجاع و اقدامات قانونی در حال انجام است.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس در روز چهارشنبه ۱۲ آذر، جانشین فرماندهی انتظامی استان قم گفت: شهروندان می توانند هرگونه گزارشات خود را از طریق سامانه ۱۱۰ مرکز فوریت‌های پلیسی و یا از طریق سامانه ۱۹۷ دفتر نظارت همگانی اعلام کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha