• دوشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۴ / ۰۷:۳۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404091710789
  • خبرنگار : 50605

فرماندار تیران و کرون: مشارکت اجتماعی به دور از وعده‌های دروغین باید صورت بگیرد

فرماندار تیران و کرون: مشارکت اجتماعی به دور از وعده‌های دروغین باید صورت بگیرد

ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون با اشاره به انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال آینده گفت: تقویت مشارکت اجتماعی به دور از آمار و وعده‌های دروغین باید صورت بگیرد و اطلاع رسانی صحیح و دقیق باشد.

محمد ساعدفر در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: ستاد انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در تیران و کرون تشکیل شده و تمهیدات لازم در حال انجام است که پیگیری زمینه‌سازی مشارکت اجتماعی جز برنامه‌های این ستاد است.

وی افزود: ادارات و نهادهای دولتی و خدماتی با اطلاع‌رسانی دقیق از اقدامات صورت گرفته و پاسخگویی به مردم رضایتمندی را افزایش داده و همین موضوع بر افزایش مشارکت اجتماعی تأثیر می‌گذارد.

فرماندار تیران و کرون، وعده‌های دروغین را چالش جدی برای اعتمادسازی دانست و ادامه داد: تقویت مشارکت اجتماعی به دور از آمار و وعده‌های دروغین باید صورت بگیرد و اطلاع‌رسانی صحیح و دقیق باشد.

ساعدفر اضافه کرد: پیگیری و تسریع در افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی برای ارائه به مردم و بهره‌مندی از خدمات آن لازم بوده که دستگاه‌های اداری این موضوع را دنبال کنند تا با جذب اعتبارات، طرح‌های نیمه‌تمام به سرانجام برسد.

وی به بازرسی و ارزیابی عملکرد ادارات دولتی و خدماتی شهرستان اشاره کرد و افزود:‌ این اقدام توسط مدیریت ارشد شهرستان به‌صورت دوره‌ای انجام و مشکلات و دغدغه‌های مردمی پیگیری می‌شود.

فرماندار تیران و کرون با اشاره به فرصت‌های سرمایه‌گذاری و پیشران‌های اقتصادی که برای شهرستان پیش‌بینی شده خاطرنشان کرد: مسئولان شرایط را برای بخش خصوصی براساس قانون تسهیل کنند و در پاسخگویی به استعلام‌ها در عرصه‌های مختلف بازه زمانی را رعایت کنند.

ساعدفر با اشاره به فرصت گردشگری تیران و کرون خاطرنشان کرد: باید زمینه‌های سرمایه‌گذاری دراین بخش تسهیل و جذب توریست و درآمدزایی را جدی گرفت که برگزاری رویدادها در این خصوص مؤثر است.

وی گفت: برپایی نمایشگاه هنرمندان صنایع دستی در محل باغ موزه چهل ستون اصفهان یک فرصت برای تقویت اقتصاد هنرمندان و افزایش درآمد آنان و معرفی شهرستان است که از این ظرفیت استفاده خواهد شد.

فرماندار تیران و کرون یادآورشد: به‌دنبال پیش‌بینی دو مقطع زمانی برای برپایی نمایشگاه صنایع دستی در اصفهان برای معرفی شهرستان و فروش محصولات تولیدی هنرمندان شهرستان هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha