• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404120603982
  • خبرنگار : 51084

کلنگ‌زنی پروژه انتقال گاز نایین به انارک

کلنگ‌زنی پروژه انتقال گاز نایین به انارک

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان گفت: در دهه فجر امسال حدود هزار و ۷۰۰ پروژه با مبلغ پیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان در استان اصفهان کلنگ‌زنی و افتتاح شد و امروز (ششم اسفند) در نایین نیز پروژه انتقال گاز به انارک با اعتبار دو همت کلنگ‌زنی شد.

مهدی جمالی‌نژاد، در سفر امروز خود به شهرستان نایین و در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی پروژه خط انتقال گاز سراسری نایین - انارک با اعتبار دو همت، با اشاره به پروژه‌های افتتاح شده در دهه فجر امسال اظهار کرد: این‌طور نیست که در طول سال پروژه‌ای افتتاح نشود؛ روز گذشته هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه با حضور وزیر نیرو در استان افتتاح شد.

وی افزود: در نایین پروژه انتقال گاز از نایین به انارک به طول ۹۳ کیلومتر با اعتبار دو همت کلنگ‌زنی شد و امیدواریم هرچه زودتر مردم این شهرستان بتوانند حلاوت و شیرینی این پروژه را پس از بهره‌برداری بچشند.

ابراهیم محسنی، مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان نیز در حاشیه بهره‌برداری از ۱۰ دستگاه کفی به همراه مخزن سی.ان.جی با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در نایین اظهار کرد: با توجه به اینکه گازرسانی به بخش‌های شرقی استان اصفهان در شهرهای خور، جندق، انارک، چاه‌ملک و فرخی با استفاده از روش سی.ان.جی که به‌عنوان گاز فشرده انجام می‌شود، یک روش بسیار خوب برای مناطقی است که شبکه‌ گازرسانی ندارند.

وی افزود: امروز علاوه براینکه کلنگ‌زنی فاز اول خط ۱۶ اینچ انتقال گاز از نایین به انارک انجام شد، افزایش ظرفیت انتقال گاز به روش سی.ان.جی به سمت شرق اصفهان از جمله شهرهای خور، جندق و فرخی در خوروبیابانک نیز صورت گرفت.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان ادامه داد: در راستای خدمت‌رسانی به مردم نایین و خوروبیابانک و پایداری جریان گاز طبیعی بهره‌برداری از ۱۰ دستگاه کفی به همراه مخزن سی.ان.جی با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان انجام می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha