• پنجشنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404120704100
  • خبرنگار : 50105

ادامه روند افزایشی قیمت طلا در بازارهای جهانی

ادامه روند افزایشی قیمت طلا در بازارهای جهانی

قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی تحت تاثیر کاهش ارزش دلار و افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن به دلیل عدم قطعیت ناشی از تعرفه‌های جدید آمریکا، افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۵۱۹۲ دلار و ۲۸ سنت رسید. قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در آوریل، با ۰.۳ درصد کاهش، به ۵۲۰۸ دلار و ۸۰ سنت رسید.

قیمت هر اونس نقره برای تحویل فوری پس از صعود به بالاترین حد سه هفته‌ای در روز چهارشنبه، در معاملات روز جاری با ۰.۱ درصد کاهش، به ۸۹ دلار و ۲۹ سنت رسید.

«کریستوفر وانگ»، استراتژیست بانک OCBC، گفت: «تغییر قیمت‌ها نشان‌دهنده‌ قیمت‌گذاری مجدد ناشی از عدم قطعیت در سیاست‌های جدید تعرفه‌های جدید آمریکا، نگرانی‌های ژئوپلیتیکی و تضعیف ارزش دلار است.»

ارزش دلار آمریکا کاهش یافت و دلار ضعیف‌تر باعث شد طلا را که به دلار آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود، برای خریداران خارجی ارزان‌تر کند.

جیمسون گریر، نماینده تجاری آمریکا، روز چهارشنبه بدون نام بردن از هیچ شریک تجاری خاص یا ارائه جزئیات بیشتر، گفت : نرخ تعرفه آمریکا برای برخی از کشورها از ۱۰ درصد جدید اعمال شده به ۱۵ درصد یا بالاتر افزایش خواهد یافت.

بر اساس گزارش رویترز، طبق ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME، معامله‌گران در حال حاضر انتظار دارند که فدرال رزرو در سال جاری، سه دور کاهش ۲۵ واحد پایه‌ نرخ بهره را تصویب کند.

سرمایه‌گذاران منتظر داده‌های هفتگی مربوط به تعداد متقاضیان بیمه بیکاری آمریکا هستند که قرار است روز جاری منتشر شود تا نشانه‌های بیشتری از مسیر سیاست پولی آمریکا به دست آورند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس پلاتین با ۰.۵ درصد کاهش، به ۲۲۷۴ دلار و ۱۶ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۱.۴ درصد کاهش، به ۱۷۷۰ دلار و ۵ سنت رسید. هر دو فلز گرانبها در روز گذشته بالاترین سطح سه هفته‌ای خود را ثبت کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha