• جمعه / ۱۲ دی ۱۴۰۴ / ۲۲:۵۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404101207737
  • خبرنگار : 71959

آسیب به آمبولانس در شرق تهران

آسیب به آمبولانس در شرق تهران

سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران خبر داد که یک آمبولانس این سازمان در پایتخت از سوی معترضان آسیب دیده است.

شروین تبریزی در گفتگو با ایسنا گفت: «ساعاتی پیش در شرق تهران، یکی از آمبولانس‌های اورژانس استان تهران که در حال انتقال بیمار به مرکز درمانی بود، با آسیب‌دیدگی از سوی معترضان و اغتشاشگران مواجه شد؛ متأسفانه این اتفاق روند خدمت‌رسانی به بیمار را با اختلال روبه‌رو کرد.»

وی افزود: «سازمان اورژانس استان تهران  دغدغه‌های معیشتی و اقتصادی مردم عزیز را درک می‌کند و به ملت مردم احترام می‌گذارد اما با توجه به اینکه ماموریت‌های این نهاد مستقیما با جان مردم سروکار دارد و در زمینه ناوگان نیز با کاستی‌ها و کبودهایی مواجه هستیم، از معترضان درخواست می‌کنیم از آسیب زدن به ناوگان این سازمان امدادی خودداری کنند زیرا هرگونه آسیب به آمبولانس‌ها می‌تواند به صورت مستقیم سلامت و جان شهروندانی را که چشم‌انتظار کمک هستند، به خطر بیندازد.»

سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران تاکید کرد:  «ناوگان اورژانس ۱۱۵ در همه لحظات "تنها" برای نجات جان انسان‌ها به کار گرفته می‌شود.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha