• یکشنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404102815131
  • خبرنگار : 71516

انتقاد نماینده مقاومت لبنان از کوتاهی دولت درباره اسیران در زندان‌های صهیونیستی

انتقاد نماینده مقاومت لبنان از کوتاهی دولت درباره اسیران در زندان‌های صهیونیستی

عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان گفت دولت در حق اسرا در زندان‌های رژیم صهیونیستی کوتاهی می‌کند.

به گزارش ایسنا، «علی فیاض» عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان به المیادین گفت: دولت باید به وظیفه خود در قبال مواضع وزیر امور خارجه که پا را از حد فراتر گذاشته و به اسرا در زندان‌های اشغالگران بی توجهی و اهانت کرده است، عمل کند.

اواخر نوامبر۲۰۲۴ رژیم صهیونیستی و لبنان به توافق آتش بس دست یافتند. با گذشت بیش از یک سال از توافق آتش‌بس، رژیم صهیونیستی صدها بار این توافق را نقض کرده و صدها نفر را به شهادت رسانده و یا مجروح کرده است.

روز گذشته نیز علی فیاض تأیید کرد که کمیته «مکانیزم» در مهار حملات یا تحمیل هرگونه تعهدی از سوی اسرائیل شکست خورده است و توضیح داد که هرگونه بحثی در مورد منطقه شمال رودخانه لیطانی «یک موضوع حاکمیتی است که باید در چارچوب یک استراتژی دفاع ملی و با هماهنگی دولت بررسی شود.»

عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت خاطرنشان کرد که «حزب‌الله بر اساس این اعتقاد که منافع لبنان مستلزم هماهنگی بین مقاومت و دولت است، مدیریت این مرحله را به دولت واگذار کرده است.»

وی تأکید کرد که «حق دفاع از لبنان یک مسئولیت ملی جمعی است که به هیچ یک از طرفین محدود نمی‌شود.»

او در یک مصاحبه رادیویی، نسبت به اصرار اسرائیل بر آنچه «حق هدف قرار دادن هرگونه تهدید بالقوه» می‌نامد، هشدار داد و آن را در معرض خطر دائمی لبنان دانست. فیاض از برخی مواضع تشدیدکننده وزرا انتقاد کرد و آنها را «انحراف از سیاست‌های کلی دولت» دانست. او از رئیس جمهور و نخست وزیر خواست تا به این اقدامات پایان دهند و در عین حال خواستار آن شد که دولت مسئولیت‌های خود را در مورد عقب‌نشینی اسرائیل، بازسازی و بازگشت زندانیان بر عهده بگیرد.

فیاض در مورد انتخابات پارلمانی، خواستار برگزاری آنها در موعد مقرر شد و صحبت از تعویق را حمله به مقاومت دانست.

او همچنین به تلاش‌های حزب برای تقویت حضور پارلمانی خود اشاره کرد.

در مورد رأی‌گیری در خارج از کشور، او توضیح داد که این اعتراض ناشی از فقدان فرصت‌های برابر و شفافیت است و خواستار اجماع ملی و اخلاقی برای رسیدگی به آن شد.

فیاض در مورد صحبت‌های مربوط به تغییرات در حزب‌الله، به ویژه شایعات پیرامون وفیق صفا، هرگونه اختلاف را تکذیب کرد و اظهار داشت که آنچه اتفاق می‌افتد، یک بررسی و بازسازی عادی پس از جنگ است.

فیاض در جبهه مالی، فشارهای قابل توجه ناشی از محاصره را پذیرفت، اما بر ادامه ارائه کمک‌های بهداشتی، اجتماعی و سرپناه توسط حزب در چارچوب منابع موجود خود تأکید کرد.

از نظر منطقه‌ای، فیاض وضعیت ایران را نتیجه فشارهای اقتصادی و مداخلات خارجی دانست و بر قدرت پایگاه نظام جمهوری اسلامی و کاهش احتمال گزینه نظامی پس از مواضع و تماس‌های منطقه‌ای که به مهار تشدید تنش توسط آمریکا کمک کرد، تأکید کرد و خواستار رویکردی آرام در قبال مسیرهای ایران، سوریه و ونزوئلا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha