• یکشنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1404102815214
  • خبرنگار : 71506

احتمال لغو سفر کشتی‌گیران به کرواسی

احتمال لغو سفر کشتی‌گیران به کرواسی

در شرایطی که تنها ۱۷ روز تا آغاز رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در کرواسی زمان باقی است، اما وضعیت صدور ویزای کشتی‌گیران اعزامی ایران به این رقابت‌ها مشخص نیست.

به گزارش ایسنا، اولین مرحله رقابت‌های رنکینگ کشتی آزاد و فرنگی در سال ۲۰۲۶ از ۱۵ تا ۱۹ بهمن در شرایطی در زاگرب پایتخت کرواسی برگزار می‌شود که هنوز وضعیت  حضور کشتی‌گیران ایران در این رقابت‌ها به دلیل صادر نشدن روادید مشخص نیست.

طبق اعلام قبلی سفارت کرواسی، فدراسیون کشتی مدارک کشتی‌گیران اعزامی را قرار بود در دو نوبت و در تاریخ‌های ۱۸ و ۲۴ دی به سفارت کرواسی تحویل دهد که بر همین اساس نیز فدراسیون کشتی در نوبت اول در تاریخ ۱۸ دی مدارک نیمی از کشتی‌گیران را به سفارت کرواسی تحویل داد اما سفارت در نوبت دوم و در تاریخ ۲۴ دی به بهانه‌های مختلف از تحویل گرفتن مدارک سایر کشتی‌گیران خودداری کرد.

گفته می‌شود اگر تا ۲ یا ۳ روز آینده اتفاق مثبتی در این زمینه رخ ندهد، اعزام کشتی‌گیران ایران به این رقابت‌ها به احتمال زیاد لغو خواهد شد.

با این وجود فدراسیون کشتی پیگیر گرفتن روادید برای کشتی گیران اعزامی است اما صدور ویزا منوط به همکاری سفارت کرواسی در تهران است.

در صورت صادر شدن روادید، کشتی‌گیران اعزامی ۱۲ بهمن عازم کرواسی خواهند شد.

در این رقابت‌ها قرار است چهره‌های شاخص کشتی ایران هم‌چون حسن یزدانی به روی تشک بروند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha