به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز در نطق پیش از دستور خود با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب، گفت: مقام معظم رهبری ابعاد گوناگون فتنه آمریکایی اخیر را واکاوی کردند و وظیفه مردم و مسئولان در مسیر پیش رو را معلوم کردند.
وی بیان اینکه فتنه اخیر ادامه جنگ ۱۲ روزه بود، گفت: همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند، این فتنه با عاملیت و دخالت رئیس جمهور آمریکا شعله ور شد؛ او تعارفات را کنار گذاشت، ابتدا دستور کشته سازی صادر کرد و هنگامی که نشانه های شکست پروژه جنگ تروریستی ظاهر شد، خود از تروریست ها و اغتشاشگران برای ادامه دادن آشوب ها و ترک نکردن خیابان ها دعوت کرد و با انتشار دروغ هایی مثل سقوط شهر مشهد، تمام اعتبار نداشته اش را صرف استمرار آشوب، ناامنی و کشتار در ایران کرد.
رئیس مجلس تاکید کرد: هر کدام از این اقدامات در هر محکمه منصف بین المللی جرم آشکار محسوب می شود؛ آنچه در روزهای پنج شنبه و جمعه هفته گذشته ( ۱۸ و ۱۹ دی) شاهد بودیم، یک جنگ تروریستی داعش گونه همراه با عملیات و برنامه ریزی و با هدفی مشابه عملیات پیجرها در لبنان بود.
ادامه دارد ...


نظرات