• دوشنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404102915717
  • خبرنگار : 50046

معاون استاندار خبر داد

افزایش ۱۶ درصدی ثبت نام کنندگان انتخابات شوراها در خراسان شمالی

افزایش ۱۶ درصدی ثبت نام کنندگان انتخابات شوراها در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌ شمالی گفت: ثبت نام داوطلبان برای شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا رشد ۱۶ داشته است.

طاهر رستمی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: امسال ۸۱۹ نفر برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۱۲۷ نفر زن و مابقی مرد هستند.

وی افزود: در دوره قبل انتخابات شورای اسلامی شهر ۷۰۴ نفر در استان ثبت نام کرده بودند.

رستمی ادامه داد: تعداد داوطلبان این دوره شورای اسلامی شهر و روستا در شهرستان بجنورد ۲۱۸ نفر، در شهرستان شیروان ۲۰۵ نفر، در شهرستان اسفراین ۵۹ نفر، ۷۵ نفر در سملقان، ۶۹ نفر در جاجرم، ۵۶ نفر در رازوجرگلان، ۵۵ نفر در گرمه، ۱۷ نفر در مانه، ۴۶ نفر در فاروج و ۱۹ نفر در بام‌وصفی‌آباد بوده است.

وی با بیان اینکه در استان داوطبان برای تصدی ۳۱۳ صندلی شورای اسلامی در ۲۵ شهر وارد عرصه شده اند، افزود: بر این اساس برای هر کرسی ۶.۱۶ نفر رقابت می‌کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: از مجموع ثبت‌ نامی‌ها مقطع کارشناسی با ۴۳۰ نفر، کارشناسی ارشد ۲۴۵ نفر، دکتری ۲۰ نفر، حوزوی ۱۸ نفر و مابقی از سایر مقاطع تحصیلی بوده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha