• چهارشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404110804193
  • منبع : مرکز آمار ایران

از سوی مرکز آمار

تورم خوراکی‌ها اعلام شد؛ روغن صدرنشین افزایش قیمت‌ها

تورم خوراکی‌ها اعلام شد؛ روغن صدرنشین افزایش قیمت‌ها

متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری در دی ماه ۱۴۰۴ از سوی مرکز آمار اعلام شد که بر اساس آن، طی این مدت روغن با افزایش ۷۸ درصدی در صدر بالاترین تورم قرار دارد و پس از آن تخم‌مرغ، برنج خارجی و مرغ به ترتیب بیشترین افزایش قیمت را در دی ماه تجربه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، در دی ماه ۱۴۰۴ در گروه نان و غلات، اقلام "برنج خارجی درجه یک" با ۳۷.۴ درصد، " برنج ایرانی درجه یک" با ۱۰.۳ درصد و "شیرینی خشک" با ۱۰.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در دی ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

- نان و غلات:

در این گروه، اقلام "برنج خارجی درجه یک" با ۳۷.۴ درصد، " برنج ایرانی درجه یک" با ۱۰.۳ درصد و "شیرینی خشک" با ۱۰.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

- گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "مرغ ماشینی" با ۲۹ درصد، " گوشت گاو یا گوساله" با ۱۶ درصد و "گوشت گوسفند" با ۱۵.۱ درصد است.

- لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن نباتی جامد" با ۷۸.۶ درصد، "روغن مایع" با ۷۷.۱ درصد، "تخم مرغ ماشینی" با ۴۸.۶ درصد، "پنیر ایرانی پاستوریزه" با ۱۷.۴ درصد، "ماست پاستوریزه" با ۱۲.۷ درصد و "شیر پاستوریزه" با ۱۱.۵ درصد است.

- میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "انار" با ۱۳ درصد، "مغز بادام درختی" با ۹.۶ درصد، "کشمش پلویی" با ۸.۵ درصد، "مغز گردو" با ۸.۲ درصد و "پسته" با ۷.۸ درصد است.

هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "خربزه" با ۳.۲- درصد است.

- سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "هویچ فرنگی" با ۱۷.۱ درصد، "بادمجان" با ۱۵.۶ درصد، "قارچ" با ۸.۶ درصد و "پیاز" با ۶.۷ درصد است.

هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "گوجه فرنگی" با ۷.۷- درصد است. 

- قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شکر" با ۱۱.۳ درصد، "قند" با ۹.۱ درصد و "چای خارجی بسته ­ای" و "سس گوجه فرنگی" با ۶.۱ درصد است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha