• سه‌شنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404122613430

تکذیب توزیع نوشیدنی‌های مسموم در البرز

تکذیب توزیع نوشیدنی‌های مسموم در البرز

ایسنا/البرز معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی البرز در پی انتشار خبری مبنی بر توزیع آب معدنی و نوشابه غیربهداشتی و کشنده در سطح استان البرز، اعلام کرد: مطابق بازدیدهای روتین انجام شده از واحد مربوطه، تاکنون مشکلی مشاهده نشده و کلیه مجوزهای بهداشتی صادر شده، کماکان مورد تایید سازمان غذا و دارو است.

دکتر مریم دائی در گفت و گو با ایسنا در این خصوص توضیح داد: پیرو اخبار منتشر شده در فضای مجازی در خصوص نوشابه گازدار و آب معدنی با نام‌های تجاری لاندا و آکوالند متعلق به شرکت ترنج نوش واقع در شهرستان چهارباغ، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند که این موضوع مسبوق به سابقه بوده و در واقع در سال‌های گذشته نیز چنین شایعاتی در فضای مجازی پخش شده بود.

وی خاطر نشان کرد: واحد تولید کننده از طریق مراجع قضایی پیگیر انتشاردهندگان این خبر کذب است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی البرز ادامه داد: مطابق بازدیدهای روتین انجام شده از واحد مربوطه، تاکنون مشکلی مشاهده نشده و کلیه مجوزهای بهداشتی صادر شده کماکان مورد تایید سازمان غذا و دارو است.

دائی تاکید کرد: ضمنا به اطلاع می‌رساند که در صورت وجود هر گونه مشکل یا موردی در خصوص محصولات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و دارویی که سلامت جامعه را تهدید کند؛ موضوع از طریق مراجع مورد تایید سازمان غذا و دارو به صورت عمومی به اطلاع هم میهنان عزیز خواهد رسید.

انتهای پیام