• پنجشنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۳:۳۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404122815123

مدیرکل راه و شهرسازی استان خبر داد

پرداخت ۱۱۰۰ میلیارد تومان از مطالبات پروژه‌های راه و مسکن گیلان

پرداخت ۱۱۰۰ میلیارد تومان از مطالبات پروژه‌های راه و مسکن گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل راه و شهرسازی گیلان از پرداخت هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان از مطالبات پیمانکاران در پروژه‌های حوزه راه و مسکن استان طی سال ۱۴۰۴ خبر داد.

محمدمهدی علیزاده شامگاه پنجشنبه، ۲۸ اسفند در گفت وگو با رسانه ها، اظهار کرد: در راستای تسریع در روند اجرای پروژه‌های عمرانی و حمایت از پیمانکاران فعال در حوزه راه و مسکن، طی سال ۱۴۰۴ در مجموع هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان از مطالبات پیمانکاران پرداخت شده است.

وی افزود: از این میزان، ۳۰۰ میلیارد تومان مربوط به حوزه معاونت مهندسی و ساخت و پروژه‌های راهسازی و زیرساختی استان بوده و ۸۰۰ میلیارد تومان نیز در حوزه معاونت مسکن و ساختمان هزینه شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان با اشاره به اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان، گفت: در حال حاضر شش هزار واحد مسکونی در قالب پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن توسط اداره کل راه و شهرسازی استان در دست اجرا قرار دارد.

علیزاده ادامه داد: در سال ۱۴۰۴ گردش مالی پروژه‌های نهضت ملی مسکن استان حدود ۸۰۰ میلیارد تومان بوده که در راستای پیشبرد عملیات اجرایی این طرح هزینه شده است.

وی درباره آورده متقاضیان نیز خاطرنشان کرد: سهم آورده متقاضیان برای تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن با توجه به مساحت واحدها و دارا بودن یا نبودن پارکینگ، بین یک میلیارد تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان متغیر بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان تصریح کرد: قراردادهای این طرح برخلاف طرح مسکن مهر مشمول تعدیل قیمت هستند و براساس نرخ‌های اعلامی سازمان برنامه و بودجه، هزینه ساخت متناسب با کارکرد پیمانکاران به پروژه‌ها افزوده می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت تأمین آورده متقاضیان برای تکمیل پروژه‌ها، اضافه کرد: متقاضیان برای دریافت واحدهای خود باید آورده تعیین‌شده را تأمین کنند، اما در حال حاضر حدود ۶۰ درصد متقاضیان آورده اولیه خود را تکمیل نکرده‌اند که این موضوع روند تکمیل و تحویل واحدها را کند کرده است.

انتهای پیام