علی باقری بامداد ۲۸ اسفند با اشاره به جزئیات حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به بخشی از تأسیسات نظامی بندر انزلی اظهار کرد: این حملات هیچ گونه تلفات جانی به همراه نداشته و ۴ نفر از هم استانی های عزیز در پی این تجاوز، دچار مصدومیت شدند که به مراکز درمانی انتقال پیدا کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، وی با تأکید بر لزوم توجه به حفظ آرامش مردم استان بیان کرد: در این شرایط مهمترین نکته، حفظ آرامش، دوری از توجه به گمانه زنی های رسانه ای و پیگیری اخبار از طریق منابع رسمی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان بیان کرد: در تجاوز شامگاه چهارشنبه دشمن آمریکایی صهیونی به ادارات بنادر، کشتیرانی، گمرک، شیلات، دادگستری، نیروی انتظامی، سازمان تبلیغات، مصلی و... آسیبی نرسیده است.
انتهای پیام
